Beautyfly by Vassia Βάσια Γεωργούλια

Beautyfly by Vassia: Η Βάσια Γεωργούλια μιλάει για το #LOREALPRO Artist

Το όραμα και ο στόχος του κομμωτηρίου Βeautyfly by Vassia, η διαρκείς εξέλιξη και επιλογή στους 12 Έλληνες LOREAL PROFESSIONΝEL. Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Τι σας κέρδισε και ασχοληθήκατε με την κομμωτική; Από μικρή ένιωθα χαρά και ηρεμία όταν δημιουργούσα κάτι με τα χέρια μου..Η κομμωτική ήρθε τυχαία στην ζωή μου όταν μου προσφέρθηκε και επαγγελματική αποκατάσταση. Όμως έχω και την πεποίθηση ότι τίποτα δεν γίνεται και τυχαία.Αν μου δινόταν η ευκαιρία να διαλέξω παλι επαγγελμα,πάλι το ιδιο θα επέλεγα.. Νιώθω απερίγραπτη χαρά όταν δημιουργώ και ακόμα πιο μεγάλη όταν κάνω χαρούμενο και έναν άλλο άνθρωπο. Ποιο είναι το όραμα και ο στόχος του κομμωτηρίου Βeautyfly by Vassia; Το όραμά μας και ο στόχος είναι ένα κομμωτήριο πρότυπο στην εξυπηρέτηση των πελατών, στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης μας και στην αναζήτηση νέων καινοτομιών.Φροντίζουμε να παρέχουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς, στην καλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση με τους πελάτες μας, ώστε να μπορούμε να έχουμε τον ρόλο ενός πραγματικού συμβούλου και όχι τον ρόλο ενός απλού κομμωτή. Τι σπουδές έχετε ακολουθήσει και με ποιό τρόπο επιμορφώνεστε; Είμαι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Νίκη Λάκκα και εργάζομαι 22 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής. Έχω παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια όλα αυτά τα χρόνια. Τα πιο σημαντικά για μένα είναι το Master Color expert της Wella το 2014, το 2018 επίσης έκανα το δεύτερο Μaster Color expert και φέτος ολοκλήρωσα και το Μaster Color Specialist της Loreal. Φέτος θα είναι μια ακόμα μεγαλύτερη, η εκπαίδευση που θα λάβω. Έχω την χαρά και την τιμή να επιλεγώ μαζί με άλλα 11 άτομα από όλη την Ελλάδα, από την LOREAL PROFESSIONΝEL, μέσω διαγωνισμού στους LOREALPRO ARTIST. Ο στόχος είναι να αναπτύξει και να αναδείξει μια επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών κομμωτών η οποία θα λαμβάνει συνεχώς εκπαίδευση και καθοδήγηση από τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή ονόματα στον κομμωτικό κλάδο. Αυτό θα με βοηθήσει εμπράκτως να αναπτύξω περαιτέρω το ταλέντο μου και να ανακαλύψω όλο το δυναμικό και την καλλιτεχνία μου. Τι σημαίνει ο τίτλος του Master color; Ο τίτλος του Master color σημαίνει την ολοκλήρωση του ανώτερου πτυχίου του κλάδου. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μεγάλη και εξειδικευμένη γνώση όσον αφορά το βαφείο. Μιλήστε μας για την ομάδα σας… Η ομάδα μου είναι οι άνθρωποι που με στηρίζουν και τους στηρίζω. Είναι ο κινητήριος μοχλός, έτσι ώστε μαζι με αυτούς να χαράξουμε κοινή πορεία εξέλιξης, με κοινό όραμα και προσδοκίες. Όλα μου τα κορίτσια εκπαιδεύονται και εξελίσσονται μαζί με εμένα. Ποιο είναι το επόμενο project και ποια τα μελλοντικά σας σχέδια; Όπως ανέφερα, ξεκίνησε για εμένα ένα καινούριο ταξίδι με τους LOREALPRO ARTIST. Για το επόμενο διάστημα θα αφοσιωθώ σε αυτό το ταξίδι, ώστε να προσκομίσω τα περισσότερα δυνατά ωφέλη και να τα μεταβιβάσω στην ομάδα μου και στους αγαπημένους μας πελάτες.

Το όραμα και ο στόχος του κομμωτηρίου Βeautyfly by Vassia, η διαρκείς εξέλιξη και επιλογή στους 12 Έλληνες LOREAL PROFESSIONΝEL. Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Τι σας κέρδισε και ασχοληθήκατε με την κομμωτική;

Από μικρή ένιωθα χαρά και ηρεμία όταν δημιουργούσα κάτι με τα χέρια μου..Η κομμωτική ήρθε τυχαία στην ζωή μου όταν μου προσφέρθηκε και επαγγελματική αποκατάσταση. Όμως έχω και την πεποίθηση ότι τίποτα δεν γίνεται και τυχαία.Αν μου δινόταν η ευκαιρία να διαλέξω παλι επαγγελμα,πάλι το ιδιο θα επέλεγα.. Νιώθω απερίγραπτη χαρά όταν δημιουργώ και ακόμα πιο μεγάλη όταν κάνω χαρούμενο και έναν άλλο άνθρωπο.

Ποιο είναι το όραμα και ο στόχος του κομμωτηρίου Βeautyfly by Vassia;

Το όραμά μας και ο στόχος είναι ένα κομμωτήριο πρότυπο στην εξυπηρέτηση των πελατών, στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης μας και στην αναζήτηση νέων καινοτομιών.Φροντίζουμε να παρέχουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς, στην καλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση με τους πελάτες μας, ώστε να μπορούμε να έχουμε τον ρόλο ενός πραγματικού συμβούλου και όχι τον ρόλο ενός απλού κομμωτή.

Τι σπουδές έχετε ακολουθήσει και με ποιό τρόπο επιμορφώνεστε;

Είμαι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Νίκη Λάκκα και εργάζομαι 22 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής. Έχω παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια όλα αυτά τα χρόνια. Τα πιο σημαντικά για μένα είναι το Master Color expert της Wella το 2014, το 2018 επίσης έκανα το δεύτερο Μaster Color expert και φέτος ολοκλήρωσα και το Μaster Color Specialist της Loreal. Φέτος θα είναι μια ακόμα μεγαλύτερη, η εκπαίδευση που θα λάβω. Έχω την χαρά και την τιμή να επιλεγώ μαζί με άλλα 11 άτομα από όλη την Ελλάδα, από την LOREAL PROFESSIONΝEL, μέσω διαγωνισμού στους LOREALPRO ARTIST. Ο στόχος είναι να αναπτύξει και να αναδείξει μια επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών κομμωτών η οποία θα λαμβάνει συνεχώς εκπαίδευση και καθοδήγηση από τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή ονόματα στον κομμωτικό κλάδο. Αυτό θα με βοηθήσει εμπράκτως να αναπτύξω περαιτέρω το ταλέντο μου και να ανακαλύψω όλο το δυναμικό και την καλλιτεχνία μου.

Τι σημαίνει ο τίτλος του Master color;

Ο τίτλος του Master color σημαίνει την ολοκλήρωση του ανώτερου πτυχίου του κλάδου. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μεγάλη και εξειδικευμένη γνώση όσον αφορά το βαφείο.

Μιλήστε μας για την ομάδα σας…

Η ομάδα μου είναι οι άνθρωποι που με στηρίζουν και τους στηρίζω. Είναι ο κινητήριος μοχλός, έτσι ώστε μαζι με αυτούς να χαράξουμε κοινή πορεία εξέλιξης, με κοινό όραμα και προσδοκίες. Όλα μου τα κορίτσια εκπαιδεύονται και εξελίσσονται μαζί με εμένα.

Ποιο είναι το επόμενο project και ποια τα μελλοντικά σας σχέδια;

Όπως ανέφερα, ξεκίνησε για εμένα ένα καινούριο ταξίδι με τους LOREALPRO ARTIST. Για το επόμενο διάστημα θα αφοσιωθώ σε αυτό το ταξίδι, ώστε να προσκομίσω τα περισσότερα δυνατά ωφέλη και να τα μεταβιβάσω στην ομάδα μου και στους αγαπημένους μας πελάτες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top