Βeautifly by Vassia

Βeautifly by Vassia: Η καλύτερη εμπειρία κομμωτηρίου τα Χριστούγεννα

Φέτος στις γιορτές έχουμε όλοι ανάγκη να καλομάθουμε λίγο τον εαυτό μας. Να του χαρίσουμε μια πιο όμορφη εικόνα γιατί του αξίζει και φυσικά γιατί τον αγαπάμε.   View this…

Φέτος στις γιορτές έχουμε όλοι ανάγκη να καλομάθουμε λίγο τον εαυτό μας. Να του χαρίσουμε μια πιο όμορφη εικόνα γιατί του αξίζει και φυσικά γιατί τον αγαπάμε.

Στο κομμωτήριο Beautifly by Vassia, με αυτήν την αγάπη και φροντίδα, θα σας περιποιηθεί η έμπειρη ομάδα του. Και όχι μόνο με αγάπη αλλά και με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Εκτός από πολυάριθμα σεμινάρια και 3 διπλώματα master color specialist, η ιδιοκτήτρια και hair stylist Γεωργούλια Βασιλική από τη φετινή χρονιά θα είναι και μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας Loreal Pro Artist.

Αυτή η στοχευμένη συνεργασία μεταφράζεται σε ακόμα περισσότερη εκπαίδευση και ανάπτυξη και μια επιπλέον εμπλουτισμένη, εξατομικευμένη και συμβουλευτική πρόταση.

Η σύγχρονη γυναίκα αλλά και ο μοντέρνος άντρας στο κομμωτήριο Beautifly by Vassia θα συναντήσουν ένα γυναικείο team κομμωτικής που χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο γνώσης και πολυετή εμπειρία.

Με στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με το σεβασμό στην ιδιαιτερότητα κάθε προσωπικότητας, το κομμωτήριο Beautifly by Vassia δημιουργεί ένα περιβάλλον αληθινής εμπειρίας κομμωτικής την οποία απλά θα θέλουμε να επαναλάβουμε.

Βeautifly by Vassia

Τάσου Παπαποστόλου 2, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221087140

Facebook: beautifly_by_vassia

Instagram: beautifly_by_vassia

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top