Άβαντας Tae Κwon Do

Άβαντας Tae Κwon Do: Η ιδανική επιλογή σχολής πολεμικών τεχνών στη Χαλκίδα

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΒΑΝΤΑΣ ιδρύθηκε το 2013 στη Χαλκίδα για να μυήσει τα παιδιά στον αθλητισμό μέσα από το ολυμπιακό άθλημα του Ταε Κβον Ντο. Ο ΑBΑΝΤΑΣ, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις…

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΒΑΝΤΑΣ ιδρύθηκε το 2013 στη Χαλκίδα για να μυήσει τα παιδιά στον αθλητισμό μέσα από το ολυμπιακό άθλημα του Ταε Κβον Ντο. Ο ΑBΑΝΤΑΣ, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του προσφέρει ένα άνετο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Όλες οι ηλικίες μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν: έναν υγιή νου, μέσα σ’ ένα υγιές σώμα.

Στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά ασχολούνται με αθλήματα που συντελούν στην απόκτηση αυτοπειθαρχίας και αυτοπεποίθησης, ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας.

Με ειδικά τμήματα για παιδιά από 4 ετών και στον άνετο, ευχάριστο και ασφαλές χώρο της σχολής, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν και να αθληθούν υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων προπονητών, πρωταθλητών Ελλάδος και καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άβαντας Χαλκίδας Tae Κwon Do έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες της εποχής και έχουν δημιουργηθεί ολιγομελή τμήματα ενώ η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων αποτελεί προτεραιότητα των υπεύθυνων της σχολής.

Υπεύθυνος είναι ο προπονητής Μαντάς Μπάμπης που έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που ξεχωρίζει.

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/fmvgFlgt0eE”]

Γιατί το παιδί σας να ασχοληθεί με το Tae Kwon Do

Το Tae Kwon Do διδάσκει τους δασκάλους και τους αθλητές να συνεισφέρουν στην κοινωνία, να σέβονται τους παλαιότερους, να έχουν συμπόνια για τους νεώτερους τους και να αντιμετωπίζουν το περιβάλλον με σεβασμό. Θα γίνει σίγουρα ένα πειθαρχημένο και ειρηνικό άτομο.

Στη σημερινή κοινωνία, η ικανότητα μιας νεαρής γυναίκας ή ενός άνδρα να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του/της είναι πολύ σημαντική. Αλλά ασχέτως από την εκμάθηση αυτοάμυνας, το νεαρό άτομο θα μάθει επίσης σεβασμό, ευγένεια, και αυτο-ελέγχο, ενώ θα συμμετέχει σε ένα καλό πρόγραμμα άθλησης. Καθώς οι μαθητές του Tae Kwon Do, θα οικοδομήσουνε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, μέσα από τη μελέτη της τέχνης, κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά θα βελτιώνει τη στάση του αθλητή.

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως τα παιδιά που προπονούνται στο Tae Κwon Do τείνουν να βελτιώνονται στις σπουδές τους λόγω της συγκέντρωσης και της αυτοπειθαρχίας που αναπτύσσεται.

Κλείνετε θέση για την νέα χρονιά καθημερινά 18:00-20:00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει 1 Σεπτεμβρίου.

Για να γίνεις καλύτερος, επέλεξε να μάθεις και από τους καλύτερους!

Α.Σ ΑΒΑΝΤΑΣ

Μεγασθένους 3, Χαλκίδα
Προπονητής: Μαντάς Μπάμπης
Τηλ. 6973794592

Web: www.avantas.gr

Facebook: Avantas Tae Kwon Do

Instagram: avantastkd

YouTube: Avantas Tae Kwon Do

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top