Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό mural σε τοίχο της Χαλκίδας

Η τέχνη του δρόμου ομορφαίνει την καθημερινότητα μας και η πόλη της Χαλκίδας έχει ανάγκη την συγκεκριμένη τέχνη ώστε να δώσει χρώμα και νόημα στους γκρίζους τοίχους της. Το πρώτο μεγάλων διαστάσεων mural στη Χαλκίδα είναι γεγονός και εντυπωσιάζει! Δημιουργός της νέας τοιχογραφίας που έσκασε σε πλαϊνό τοίχο πολυκατοικίας στη λεωφόρο Χαϊνά είναι ο Γιώργος Πέππας. O Γιώργος Πέππας είναι γνωστός Ευβοιώτης street artist και τα μοναδικά του έργα κοσμούν δρομάκια σε περιοχές και χωριά της νότιας Εύβοιας και όχι μόνο. Είναι ο καλλιτέχνης που έχει μετατρέψει το Αυλωνάρι σε ένα υπαίθριο μουσείο graffiti (Εικόνες ΕΔΩ). Η τοιχογραφία του Γιώργου Πέππα αποτυπώνει ίσως την σημαντικότερη ανάγκη του ανθρώπου, την αυτοπραγμάτωση. Η Χαλκίδα πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά της στον άλλοτε παραγνωρισμένο κόσμο του γκραφίτι. Η τέχνη του δρόμου πρέπει να γίνεται με τις ευλογίες των δήμων. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να θεριέψει η σκηνή που κρύβει η Χαλκίδα στα στενά της.

Η τέχνη του δρόμου ομορφαίνει την καθημερινότητα μας και η πόλη της Χαλκίδας έχει ανάγκη την συγκεκριμένη τέχνη ώστε να δώσει χρώμα και νόημα στους γκρίζους τοίχους της.

Το πρώτο μεγάλων διαστάσεων mural στη Χαλκίδα είναι γεγονός και εντυπωσιάζει!

Δημιουργός της νέας τοιχογραφίας που έσκασε σε πλαϊνό τοίχο πολυκατοικίας στη λεωφόρο Χαϊνά είναι ο Γιώργος Πέππας. O Γιώργος Πέππας είναι γνωστός Ευβοιώτης street artist και τα μοναδικά του έργα κοσμούν δρομάκια σε περιοχές και χωριά της νότιας Εύβοιας και όχι μόνο. Είναι ο καλλιτέχνης που έχει μετατρέψει το Αυλωνάρι σε ένα υπαίθριο μουσείο graffiti (Εικόνες ΕΔΩ).

Η τοιχογραφία του Γιώργου Πέππα αποτυπώνει ίσως την σημαντικότερη ανάγκη του ανθρώπου, την αυτοπραγμάτωση.

“ignore your fears and you will be in a battle forever, face your fears and you’ll be free forever.”

Η Χαλκίδα πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά της στον άλλοτε παραγνωρισμένο κόσμο του γκραφίτι. Η τέχνη του δρόμου πρέπει να γίνεται με τις ευλογίες των δήμων. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να θεριέψει η σκηνή που κρύβει η Χαλκίδα στα στενά της.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top