αναζητήσεις Pornhub 2023

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Pornhub για το 2023

Το site του “έχω έναν φίλο που μπαίνει, εγώ δεν μπαίνω ποτέ” έδωσε στατιστικά στοιχεία…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Pornhub δημοσίευσε την ετήσια παγκόσμια έκθεσή του, αποκαλύπτοντας τα φετίχ που αναζήτησαν περισσότερο οι επισκέπτες της γνωστής ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου για το 2023.

Σύμφωνα με την DailyMail, οι χρήστες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος για το «ώριμο» περιεχόμενο, με αναζητήσεις όπως «GILF», «MILF», «DILF» και «cougar» να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις.

 

Μετά το πορνό ηλικιωμένων, η δεύτερη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν το «Super Size», ενώ η κατηγορία «Sex Machines» ήρθε στην τρίτη θέση, με τις αναζητήσεις με τον όρο για παράδειγμα «robot» να σημειώνουν αύξηση 304% σε σχέση με πέρυσι, σε μια χρονιά ακμής της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η τέταρτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν οι «επαγγελατικές στολές», μαρτυρώντας μια αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος των ανθρώπων για στολές στρατιωτικών, αστυνομικών και άλλων οργάνων της τάξης, που αποπνέουν δύναμη και έλεγχο. Φέτος, τέτοιου είδους αναζητήσεις φαίνεται να αυξήθηκαν κατά 332%.

Η πέμπτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν η «Σεξουαλική θεραπεία», λόγω αναζητήσεων όπως «θεραπεία μασάζ», «θεραπευτικό σεξ» και «θεραπεία ποδιών». Συνολικά, οι αναζητήσεις με τη λέξη θεραπεία σημείωσαν αύξηση 344% παγκοσμίως φέτος, σε σύγκριση με το 2022.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top