Αυλαία για το 5ο bMF και τους Βατράχους με 2 τελευταίες παραστάσεις

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί το 5ο bio – Mechanical Festival. Η αυλαία όμως δεν έπεσε ακόμη, οι Βάτραχοι του Αριστοφάνη συνεχίζουν τις παραστάσεις τους το Σάββατο 31/7 και…

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί το 5ο bio – Mechanical Festival. Η αυλαία όμως δεν έπεσε ακόμη, οι Βάτραχοι του Αριστοφάνη συνεχίζουν τις παραστάσεις τους το Σάββατο 31/7 και την Κυριακή 1/8 καθώς η αναζήτηση του εκπροσώπου της παλαιότερης ποίησης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αφού ο δρόμος για τον κάτω κόσμο είναι γεμάτος κωμικές ανατροπές και εκπλήξεις.

Τα σχόλια των θεατών ανεβάζουν την παράσταση του Θεάτρου Χαλκίδας, από την ερασιτεχνική, στις παρυφές της επαγγελματικής σκηνής.

Κρατήσεις εισιτηρίων στα στα τηλέφωνα:

22211 81350 & 697 216 2440 και στα γραφεία του Θεάτρου Χαλκίδας, Βενιζέλου 6 (10:30 – 14:00).

Επιπλέον, την Δευτέρα 2 Αυγούστου, το Θέατρο Χαλκίδας γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του με μια εκδήλωση γεμάτη αναμνήσεις αλλά και στόχους για το μέλλον του πολιτισμού στην Εύβοια και τη Στερεά Ελλάδα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top