Εύβοια

Ασύλληπτες διαστάσεις της φωτιάς στη βόρεια Εύβοια, καίει από τον Ευβοϊκό ως το Αιγαίο

Αποκαλυπτική του τρομακτικού μεγέθους που έχει αποκτήσει πλέον το τεράστιο πύρινο μέτωπο στη βόρεια Εύβοια είναι η εικόνα από τον δορυφόρο. Η φωτιά, που ξεκίνησε από τη Λίμνη και στην συνέχεια επεκτάθηκε στις γειτονικές Ροβιές, στην πλευρά του Ευβοϊκού Κόλπου, τώρα έχει εξαπλωθεί σε όλο το βόρειο κομμάτι του νησιου, φτάνοντας μέχρι την απέναντι πλευρά …

Ασύλληπτες διαστάσεις της φωτιάς στη βόρεια Εύβοια, καίει από τον Ευβοϊκό ως το Αιγαίο Διαβάστε Περισσότερα »

Αποκαλυπτική του τρομακτικού μεγέθους που έχει αποκτήσει πλέον το τεράστιο πύρινο μέτωπο στη βόρεια Εύβοια είναι η εικόνα από τον δορυφόρο.

Η φωτιά, που ξεκίνησε από τη Λίμνη και στην συνέχεια επεκτάθηκε στις γειτονικές Ροβιές, στην πλευρά του Ευβοϊκού Κόλπου, τώρα έχει εξαπλωθεί σε όλο το βόρειο κομμάτι του νησιου, φτάνοντας μέχρι την απέναντι πλευρά που βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος (Αγία Αννα, Ψαροπούλι κ.λπ.)

Δείτε τις εικόνες από τον δορυφόρο πάνω από την βόρεια Εύβοια

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top