Α.Σ Άβαντας Tae Kwon Do Χαλκίδα

Α.Σ Άβαντας: H σύγχρονη σχολή Tae Kwon Do που ξεχωρίζει στη Χαλκίδα

Ο Άβαντας ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την ανάδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος Tae Kwon Do. Στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 210 τ.μ. στην οδό Μεγασθένους 3, στη Χαλκίδα. Οι προπονήσεις γίνονται σε έναν χώρο που πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους αθλητές ώστε να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες άθλησης και να αγαπήσουν το …

Α.Σ Άβαντας: H σύγχρονη σχολή Tae Kwon Do που ξεχωρίζει στη Χαλκίδα Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Άβαντας ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την ανάδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος Tae Kwon Do. Στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 210 τ.μ. στην οδό Μεγασθένους 3, στη Χαλκίδα.

Οι προπονήσεις γίνονται σε έναν χώρο που πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους αθλητές ώστε να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες άθλησης και να αγαπήσουν το Tae Kwon Do.

Λειτουργούν τμήματα από 3,5 ετών όπου τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι εξασκούν την αδρή και λεπτή κινητικότητα που είναι μείζονος σημασίας για την καθημερινότητα τους. Σε συνδυασμό βέβαια με το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όπου έχουμε ένα ολοκληρωμένο αθλητικό καθημερινό πρόγραμμα.

Επίσης ο σύλλογος διαθέτει και τμήμα πρωταθλητισμού με καθημερινές προπονήσεις και ετήσιο πλάνο σχεδιασμένο από τον εργοφυσιολόγο Χρήστο Μαρμαρινό.

Στόχος του head coach Μπάμπη Μαντά είναι ο  Άβαντας Χαλκίδας να μεγαλώνει παιδιά με υγιή και δυνατή προσωπικότητα, και αφού καταφέρουν αυτό, μπορούν να ελπίζουν σε μια μεγάλη διάκριση. “Έχουμε την τεχνογνωσία και το μεράκι για να το καταφέρουμε.”

Παρακολουθήστε κάποιες από τις δράσεις του Α.Σ.  Άβαντας Χαλκίδας (αγώνες, εκδρομές ) στα social media και στο κανάλι του συλλόγου στο youtube.

Web: www.avantas.gr

Facebook: Avantas Tae Kwon Do

Instagram: avantastkd

YouTube: Avantas Tae Kwon Do

Στον Άβαντα διοργανώνουν καθόλη την διάρκεια της σεζόν διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες (εκδρομές – κατασκηνώσεις) που ψυχαγωγούν τους αθλητές, τους χαλαρώνουν και τους φέρνουν πιο κοντά.

Το προπονητικό team Παναγιώτης Τόγιας – Ζηνοβία Τόγια / Head Coach Μπάμπης Μαντάς

Η τεχνολογία και η καινοτομία δεν θα μπορούσε να λείπει από μία σύγχρονη σχολή. Οι αθλητές και οι γονείς μπορούν να κατεβάσουν και να κάνουν εγγραφή στο myTeam app ΕΔΩ. Το myTeam app είναι σχεδιασμένο για την σύγχρονη αθλητική ακαδημία, τους απαιτητικούς προπονητές και τους αθλητές του αύριο.

Α.Σ ΑΒΑΝΤΑΣ
Μεγασθένους 3, Χαλκίδα
Προπονητής: Μαντάς Μπάμπης
Τηλ. 6973794592

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top