Ναυτική Νύχτα Χαλκίδας ανοιχτά καταστήματα

Απόψε η Ναυτική Νύχτα Χαλκίδας με ανοιχτά καταστήματα και προσφορές

Απόψε κορυφώνεται η Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά τη νύχτα – Προσφορές και εκπλήξεις – Δείτε το ωράριο

Στις 4 Ιουλίου κορυφώνεται η Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου θα συνοδευτεί από τη Λευκή Νύχτα – μια γιορτή για όλη την πόλη!

Στη Λευκή Νύχτα τα καταστήματα στη Χαλκίδα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 11 το βράδυ, με μουσική από DJ, cocktails σε ειδικές τιμές και ένα εορταστικό κλίμα που θα γεμίσει τους δρόμους με ζωή!

Δίνουμε ραντεβού στα μαγαζιά της πόλης με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε σε μια βραδιά γεμάτη εμπορική και πολιτιστική κίνηση!

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Κύλιση στην κορυφή
GHETTOMAGAZINE
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.