πάρτυ πεζόδρομο Σαλονικιού Φίλωνος

Απόψε έχει open air πάρτυ στον πεζόδρομο της Σαλονικιού και στην Φίλωνος

Την Πέμπτη 6/7, στις 18.00 το απόγευμα στον Πεζόδρομο της Σαλονικιού και στην Φίλωνος, στο κέντρο της Χαλκίδας, θα παρτάρεις κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό με τις μουσικές επιλογές του Γιώργου Λυσιγάκη, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις την ευκαιρία να ψωνίζεις από τα μαγαζιά των δύο γειτονιών με σούπερ εκπτώσεις. Το event είναι μια πρωτοβουλία των […]

Την Πέμπτη 6/7, στις 18.00 το απόγευμα στον Πεζόδρομο της Σαλονικιού και στην Φίλωνος, στο κέντρο της Χαλκίδας, θα παρτάρεις κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό με τις μουσικές επιλογές του Γιώργου Λυσιγάκη, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις την ευκαιρία να ψωνίζεις από τα μαγαζιά των δύο γειτονιών με σούπερ εκπτώσεις. Το event είναι μια πρωτοβουλία των καταστηματαρχών που βρίσκονται στις δύο αυτές γειτονιές.

Θα σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις αλλά και δώρα, ενώ θα έχει και συντριβάνει σοκολάτας, εντελώς δωρεάν!

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος, καθώς όσοι βρεθείτε το απόγευμα στην Σαλονικιού και στην Φίλωνος θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε ένα μοναδικό διαγωνισμό που θα σας στείλει δωρεάν στο Marmari Bay.

Ψηθήκατε ήδη;

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top