ρετρόκ Ευρυδίκη συναυλία ΑΟΝΑ

Απολαυστικές μουσικές ιστορίες Ρετρόκ μας χάρισε η Ευρυδίκη στη συναυλία του ΑΟΝΑ

Γράφει ο Γιώργος Θεοφίλης Η συναυλία της Ευρυδίκης την περασμένη Παρασκευή στο θέατρο Ορέστης Μακρής, στην οποία συμμετείχε και η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα ΚΟΝΥ, ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού. Το μουσικό αυτό γεγονός διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης και συγκέντρωσε μια πλειάδα επωνύμων της πόλης όπως και πλήθος κόσμου, εραστών της αληθινής μουσικής. …

Απολαυστικές μουσικές ιστορίες Ρετρόκ μας χάρισε η Ευρυδίκη στη συναυλία του ΑΟΝΑ Διαβάστε Περισσότερα »

Γράφει ο Γιώργος Θεοφίλης

Η συναυλία της Ευρυδίκης την περασμένη Παρασκευή στο θέατρο Ορέστης Μακρής, στην οποία συμμετείχε και η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα ΚΟΝΥ, ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού. Το μουσικό αυτό γεγονός διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης και συγκέντρωσε μια πλειάδα επωνύμων της πόλης όπως και πλήθος κόσμου, εραστών της αληθινής μουσικής.

Η ΚΟΝΥ άνοιξε την αυλαία της συναυλίας, η οποία με άφθονη ενάργεια, μπρίο, ζωντάνια και ρυθμό ανέβασε απότομα το κέφι, τραγουδώντας σύγχρονες PΟP και RnB επιτυχίες τόσο του σύγχρονου ελληνικού όσο και του ξένου ρεπερτορίου και είχε άμεση απήχηση ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό.

Η απαστράπτουσα πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα η Ευρυδίκη, που με τη συνοδεία της μπάντας της, μας θύμισε αξέχαστες επιτυχίες από το παρελθόν σε μια βραδιά με ανεξάντλητα ροκ στοιχεία και η οποία θα παραμείνει για καιρό ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας.

Η ίδια η Ευρυδίκη εστίασε στο ύφος του «Ρετρόκ» που σηματοδοτεί τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα και σημαίνει κάθε τι το αυθεντικό, συμβολίζει το πάθος για τη μουσική και αντικατοπτρίζει την ομορφιά της μνήμης.

ρετρόκ Ευρυδίκη συναυλία ΑΟΝΑ
Φωτογραφίες: Άγγελος Αγαπητός

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το αποχαιρετιστήριο τραγούδι της Ευρυδίκης με το γνωστό μουσικό Νίκο Τσαμπάση, εμπνευστή και συντελεστή της συναυλίας, ο οποίος με την κιθάρα του ανέδειξε και αποθέωσε τα φωνητικά προσόντα της καλλιτέχνιδας σε ένα εντυπωσιακό Whole Lotta Love των Led Zeppelin, εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων από το κοινό.

Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται να γίνει στον ενορχηστρωτή της μουσικής εκδήλωσης, οραματιστή, φιλάνθρωπο, και ιδεολόγο πρόεδρο του ΑΟΝΑ κύριο Γιάννη Βαγιάννη. Οραματιστής γιατί έχει εμφυσήσει τα πιστεύω του σε ένα ποδοσφαιρικό σωματείο υπερκεράζοντας τα όρια της τοπικής κοινότητας, φιλάνθρωπος γιατί συσχέτισε τη συναυλία με το Σύλλογο «Πίστη» βοηθώντας τα παιδιά με ανίατες ασθένειες και ιδεολόγος γιατί προσπαθεί ακατάπαυστα από τη μια να διευρύνει τους υπαρκτούς ορίζοντες του αθλητισμού και από την άλλη να προσφέρει στην πολιτισμική ζωή της ευρύτερης περιοχής.

Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας η πόλη να συναντήσει ξανά τέτοιους ανθρώπους, μουσικούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες ώστε να ομορφύνει η πολιτιστική της πλευρά καθώς υπάρχει μια τεράστια μερίδα κόσμου που το προσμένει, το επικροτεί και το επευφημεί.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top