Φωτιά Εύβοια

Αποκλειστικό – Φωτιά Εύβοια: Μετά από 3 ώρες εμφανίστηκαν εναέριες δυνάμεις

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του GHETTO MAGAZINE για την μεγάλη Φωτιά στην Εύβοια Ο αρχισυντάκτης του ghettomagazine.gr Βασίλης Ντέμης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Χασιώτη, Ειδικό Σύμβουλο Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Στην τηλεφωνική επικοινωνία ο Δημήτρης Χασιώτης περιέγραψε την τραγική κατάσταση που βιώνουν αυτή την στιγμή χωριά της βόρειας Εύβοιας και ερωτηθείς για την […]

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του GHETTO MAGAZINE για την μεγάλη Φωτιά στην Εύβοια

Ο αρχισυντάκτης του ghettomagazine.gr Βασίλης Ντέμης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Χασιώτη, Ειδικό Σύμβουλο Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Στην τηλεφωνική επικοινωνία ο Δημήτρης Χασιώτης περιέγραψε την τραγική κατάσταση που βιώνουν αυτή την στιγμή χωριά της βόρειας Εύβοιας και ερωτηθείς για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς από τον κρατικό μηχανισμό απάντησε “Μετά από 3 ώρες εμφανίστηκαν 2 ελικόπτερα”!

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χασιώτη:

Από την πρώτη στιγμή που αντιληφθήκαμε την φωτιά, ο Δήμαρχος πίεσε έντονα και ζήτησε Canadair, εναέριες και επίγειες δυνάμεις ώστε να βοηθήσουν, και για 3 ώρες δεν είχε εμφανιστεί κανένα! Η φωτιά 3 ώρες έκαιγε και μετά από 3 ολόκληρες ώρες εμφανίστηκαν 2 ελικόπτερα. Μετά όμως βράδιασε, αυτό ήταν!

Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν και πετούσαν περισσότερα. Πριν 1 ώρα γνωρίζω ότι πετούσαν 3 ελικόπτερα και αεροπλάνα και ότι αυτά θα γίνουν σύνολο 5. Αυτό γνωρίζω τώρα.

Η φωτιά καίει σε 3 μεγάλα μέτωπα, ανεξέλεγκτα. Είναι πολύ επικίνδυνο να μπει στις Ροβιές. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση, πάρα πολύ σοβαρή. Βρισκόμαστε στο έλεος!

Φωτιά Εύβοια
Φωτιά Εύβοια: Κοχύλι, Λίμνη Εύβοιας – Φωτογραφία: James Theakston

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top