σκουπίδια θάλασσα Αλυκές Δροσιάς

Απίστευτο θέαμα: Η θάλασσα ξέβρασε χιλιάδες σκουπίδια στις Αλυκές Δροσιάς

Χιλιάδες σκουπίδια ξέβρασε η θάλασσα στην αμμουδιά μπροστά από τις ξαπλώστρες των beach bar στις Αλυκές Δροσιάς. Το θέαμα πραγματικά αποκρουστικό και εξοργιστικό, καθώς όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο…

Χιλιάδες σκουπίδια ξέβρασε η θάλασσα στην αμμουδιά μπροστά από τις ξαπλώστρες των beach bar στις Αλυκές Δροσιάς.

Το θέαμα πραγματικά αποκρουστικό και εξοργιστικό, καθώς όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά άλλο ένα ανθρώπινο αποτύπωμα ενάντια στηυ φύση.

Το δυσάρεστο γεγονός συνέβη το πρωί της Τρίτης και η παραλία καθαρίστηκε με την έγκαιρη παρέμβαση των συνεργείων του Δήμου Χαλκιδέων.

Η θάλασσα είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την Ελλάδα και αποτελεί σημαντική πηγή πλούτου και πολιτιστικό αγαθό, όμως οι ελληνικές ακτές κινδυνεύουν εξαιτίας των σκουπιδιών και όλων εκείνων που λειτουργούν χωρίς την παραμικρή συνείδηση για το περιβάλλον, τη φύση, το μέρος και τα τοπία στα οποία ζουν και αναπνέουν.

Οι εικόνες και τα βίντεο είναι από το λογαριασμό facebook του Κώστα Καρβούνη, Αντιδήμαρχου Ανθηδώνος.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top