Λίμνη Βόρεια Εύβοια λάσπη θάλασσα

Απίστευτες εικόνες: Στη Λίμνη η λάσπη έφτασε και καλύπτει την θάλασσα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Elias στην Εύβοια με ασταμάτητες βροχοπτώσεις. Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, αναφορές για πλημμυρισμένα σπίτια και απεγκλωβισμούς Υπάρχει έντονος φόβος υπερχείλισης των ποταμών Νηλέα, Κηρέα και Μεσσάπιου. Στη Λίμνη της Βόρειας Εύβοιας οι εικόνες τρομάζουν καθώς η λάσπη από τους χείμαρους έφτασε και κάλυψε το μπλε της θάλασσας. Σύμφωνα […]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Elias στην Εύβοια με ασταμάτητες βροχοπτώσεις. Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, αναφορές για πλημμυρισμένα σπίτια και απεγκλωβισμούς

Υπάρχει έντονος φόβος υπερχείλισης των ποταμών Νηλέα, Κηρέα και Μεσσάπιου.

Στη Λίμνη της Βόρειας Εύβοιας οι εικόνες τρομάζουν καθώς η λάσπη από τους χείμαρους έφτασε και κάλυψε το μπλε της θάλασσας.

Photo: Gimnastirio Limnis
Photo: Gimnastirio Limnis
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εκτός από τα πλημμυρισμένα σπίτια, κάτοικοι έχουν εγκλωβιστεί κοντά σε χειμάρρους και η Πυροσβεστική προσπαθεί να τους εντοπίσει και να τους απομακρύνει.

Εν τω μεταξύ, εστάλη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής νέο μήνυμα από το 112, που τους πληροφορεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στο Μαντούδι και κίνδυνο υπερχείλισης χειμάρρων, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top