βίντεο μαθητών Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας

“Αόρατες Ανάγκες”: Το βίντεο των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

Το βίντεο των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία είναι ό,τι πιο όμορφο έχεις δει σήμερα.

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολείου “Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας με Λυκειακές Τάξεις”, με ευαισθησία και μουσική, και την υποστήριξη της καθηγήτριάς τους κ. Γεωργίου, δημιούργησαν ένα όμορφο και συγκινητικό βίντεο,  για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Το σχετικό βίντεο θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 10-14 μ. μ. και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του Υπουργείου, το οποίο μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Στόχος του βίντεο είναι η υπενθύμιση ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν κάποια μορφή αναπηρίας η οποία δεν είναι ορατή, αλλά ο σεβασμός στο πρόσωπό τους είναι το ίδιο σημαντικός. Όλοι είναι κομμάτι της κοινωνίας και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ισοτιμία και ισότητα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top