Αντικαπνιστική δράση Χαλκίδα

Αντικαπνιστική δράση στην παραλία Χαλκίδας από τον Δήμο

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Χαλκιδέων Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα καθαριότητας, ο Δήμος Χαλκιδέων πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, αντικαπνιστική δράση στη Χαλκίδα, με θέμα «Κρατήστε την πόλη καθαρή. Μην πετάτε τα αποτσίγαρά σας κάτω ή ακόμα καλύτερα κόψτε το κάπνισμα». Διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και σταχτοδοχεία τσέπης, […]

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Χαλκιδέων

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα καθαριότητας, ο Δήμος Χαλκιδέων πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, αντικαπνιστική δράση στη Χαλκίδα, με θέμα «Κρατήστε την πόλη καθαρή. Μην πετάτε τα αποτσίγαρά σας κάτω ή ακόμα καλύτερα κόψτε το κάπνισμα».

Διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και σταχτοδοχεία τσέπης, από τον Αντιδήμαρχο Νέας Γενιάς κ. Θεοφάνη Σπανό και εθελοντές, με σκοπό να αποτρέψουν τη ρίψη αποτσίγαρων σε κοινόχρηστους χώρους, καθώς αποτελούν σοβαρό υγειονομικό κίνδυνο και μεγάλη πηγή μόλυνσης για το περιβάλλον.

Παράλληλα, οι πολίτες ενημερώθηκαν για το Gopa Project, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Χαλκιδέων και καλεί τους καπνιστές να πάρουν μέρος σε μια ευχάριστη και πρωτότυπη διαδικασία, πετώντας τα αποτσίγαρά τους σε μεγάλα σταχτοδοχεία με ερωτήματα που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Χαλκίδας, με κύριο στόχο να μειωθούν τα απορρίμματα τσιγάρου στους δημόσιους χώρους και να διατηρείται η πόλη καθαρή.

Αντίστοιχες αντικαπνιστικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

«Κρατάμε την πόλη καθαρή. Δεν πετάμε τα αποτσίγαρά μας κάτω»

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top