Αντιδήμαρχος Μαντουδίου

Αντιδήμαρχος Μαντουδίου: “Η Εύβοια δεν υπάρχει πια απ’ τη Χαλκίδα και πάνω”

Ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 περιέργαψε την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η βόρεια Εύβοια από τις μεγάλες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. “Πρέπει να αλλάξει ο χάρτης της Εύβοιας. Η Εύβοια δεν υπάρχει πια απ’ τη Χαλκίδα και πάνω”, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Σταμούλος, ενώ αναφέρει πως εδώ και τρεις […]

Ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 περιέργαψε την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η βόρεια Εύβοια από τις μεγάλες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

“Πρέπει να αλλάξει ο χάρτης της Εύβοιας. Η Εύβοια δεν υπάρχει πια απ’ τη Χαλκίδα και πάνω”, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Σταμούλος, ενώ αναφέρει πως εδώ και τρεις μέρες δεν υπάρχουν εναέρια μέσα. Η φωτιά πέρασε μέσα από τους οικισμούς Κεράνεια, Αμέλαντες, Παλαιοχώρι, Ροβιές, Μαρούλι, Κούλουρο, Όσιος Δαυίδ, Σκεπαστή, Καλαμούδι και Ρετσινόλακο, ενώ 70 άτομα μεταφέρθηκαν στο Μαντούδι μέσω θαλάσσης. Πληροφορίες πως πρέπει να μεταφερθούν χαμηλότερα καθώς η φωτιά πλησιάζει και στο σημείο που βρίσκονται.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top