Ανοίγουν το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες

Από το Σάββατο, 8 Μαΐου, θα επαναλειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες, με βάση το πρωτόκολλο που θα εγκριθεί και θα ανακοινωθεί έως την Παρασκευή 7 Μαΐου. Από την ίδια ημέρα, θα αυξηθεί το όριο των πελατών για τα καταστήματα άνω των 500 τ.μ (με αναλογία 50τμ ανά άτομο). Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη επανέλαβε πως στις […]

Από το Σάββατο, 8 Μαΐου, θα επαναλειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες, με βάση το πρωτόκολλο που θα εγκριθεί και θα ανακοινωθεί έως την Παρασκευή 7 Μαΐου. Από την ίδια ημέρα, θα αυξηθεί το όριο των πελατών για τα καταστήματα άνω των 500 τ.μ (με αναλογία 50τμ ανά άτομο).

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη επανέλαβε πως στις 15 Μαΐου που θα ανοίξει ο τουρισμός θα απελευθερωθούν και οι υπερτοπικές μετακινήσεις.

Το βραδινό ωράριο μέχρι τις 11μμ στα καταστήματα εστίασης δεν θα αλλάξει προς το παρόν, αλλά μετά τις 15 Μαΐου, θα διευρυνθεί το ωράριο για τα καταστήματα της εστίασης, σύμφωνα με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top