πανηγύρι Εύβοια Spider-Man

Άνδρας σε πανηγύρι στην Εύβοια μιμήθηκε τον… Spider-Man και έγινε viral

Εντωματυξύ, σε πανηγύρι στην Εύβοια, άνδρας σκαρφάλωσε στους στύλους με τα φώτα και έκανε… μονόζυγο, ως άλλος Spider-Man. Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από πανηγύρι στην Εύβοια, έχει γίνει viral. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο tiktok, ένας άνδρας σε πανηγύρι στο Αλιβέρι προσπαθεί να κάνει τον Spider-Man. Σκαρφάλωσε στους στύλους […]

Εντωματυξύ, σε πανηγύρι στην Εύβοια, άνδρας σκαρφάλωσε στους στύλους με τα φώτα και έκανε… μονόζυγο, ως άλλος Spider-Man.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από πανηγύρι στην Εύβοια, έχει γίνει viral.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο tiktok, ένας άνδρας σε πανηγύρι στο Αλιβέρι προσπαθεί να κάνει τον Spider-Man.

Σκαρφάλωσε στους στύλους με τα φώτα και έκανε… μονόζυγο, ενώ οι θαμώνες παρακολουθούσαν έκπληκτοι.

Φορούσε και αντίστοιχα χρώματα με τον αγαπημένο του ήρωα και μάλιστα έκανε κανονικά γυμναστικές… επιδείξεις αφού μετά το μονόζυγο έκανε και ανάποδες τούμπες.

Δείτε το viral βίντεο:

 

Πηγή: gazzetta.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top