VitaPlus μορφιά υγεία Χαλκίδα

Αλήθεια, γιατί η ομορφιά και η υγεία περνάει από τα VitaPlus;

Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση στα VitaPlus αντιμετωπίζουν κάθε ανθρώπινη ύπαρξη συνολικά και ολιστικά, αναδεικνύουν τα δικά της προσωπικά χαρακτηριστικά, προσαρμόζουν κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες της και λαμβάνουν υπόψη τη συνολική της εικόνα, με απώτερο στόχο την παροχή στοχευμένων υπηρεσιών.

Θέλετε μια αλλαγή στον εαυτό σας; Ίσως μια αναζωογονητική υπηρεσία; Μήπως χρειάζεστε μια συνολική επαναφορά; Να απαλλαγείτε από τα κιλά που σας βαραίνουν, να χάσετε το λίπος από την κοιλιά, να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, να σφίξετε κοιλιά, χέρια, πόδια, να ξεφορτωθείτε τις τρίχες από τις μασχάλες και τις γάμπες, να λάμψει και να φωτίσει το πρόσωπό σας; Να σας δείτε στον καθρέπτη και ένα τεράστιο χαμόγελο χαράς και αυτοπεποίθησης να σχηματιστεί στο πρόσωπό σας;  

Χρειάζεστε τον ειδικό σύμβουλο των VitaPlus, που από το 1994 στην Αθήνα και από το 1995 στη Χαλκίδα μας βοηθάει να δείξουμε και να αισθανθούμε πιο υγιείς και όμορφοι!  Μας βοηθάει να κερδίσουμε όμορφα χρόνια στη ζωή μας, ποιότητα, χαρά κι αυτοπεποίθηση!  

Πολλές φορές διστάζουμε να ζητήσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στα δικά μας μέτρα ώστε να υλοποιήσουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Το απλούστερο αγαθό, αυτό της ευτυχίας, συνδέεται άμεσα με την υγεία και την ομορφιά και όλοι μας έχουμε σαν όνειρο ένα σώμα που να σφύζει ζωή, ντελικάτη γραμμή και υψηλή αισθητική. Πόσο εύκολο είναι όλο αυτό; Στα VitaPlus λοιπόν είναι εύκολο αλλά και απλό.

Δώστε προσοχή σε μια σύσταση μιας γυναίκας που επισκέφθηκε πρόσφατα τα VitaPLus: «άνθρωποι επαγγελματίες με άριστη γνώση των μηχανημάτων. Έμεινα ικανοποιημένη από την πρώτη φορά. Δίνουν έμφαση στην γυναίκα και όχι στο πορτοφόλι της. Ο χώρος είναι επίσης πολύ καθαρός και προσεγμένος».

Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση στα VitaPlus αντιμετωπίζουν κάθε ανθρώπινη ύπαρξη συνολικά και ολιστικά, αναδεικνύουν τα δικά της προσωπικά χαρακτηριστικά, προσαρμόζουν κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες της και λαμβάνουν υπόψη τη συνολική της εικόνα, με απώτερο στόχο την παροχή στοχευμένων υπηρεσιών, σύμφωνων με τις εκάστοτε επιθυμίες και ανάγκες. 

Η εμπειρία μιας ακόμη απογοητευμένης γυναίκας που βρισκόταν σε αναζήτηση, αλλά ευχαριστημένης μετά το πέρας των συνεδριών στα VitaPlus, πιστοποιεί αυτήν την αλλαγή στην οποία αναφερόμαστε:  «εξαιρετική η εμπειρία μου στα VitaPlus, κατάλαβαν τις ανάγκες μου και προσάρμοσαν την διατροφή μου ώστε να μπορώ να τη διεκπεραιώσω. Με παρακολούθηση και ενθάρρυνση, συχνή γυμναστική και τα μηχανήματα EMS των VitaPlus κατάφερα στα 45 μου απώλεια 6,7 κιλών σε 9 εβδομάδες και μυϊκή τόνωση. Συνολικά, άψογη συμπεριφορά και συνεργασία». Tα VitaPlus δεν αποτελούν μια κοινότυπη βιομηχανία αδυνατίσματος κι αισθητικής, αλλά υπηρετούν τον άνθρωπο με αξία και υπόσταση. Μια επίσκεψη είναι απαραίτητη για να συζητήσουμε με τον ειδικό  συνεργάτη τους τις προσωπικές ανάγκες μας για αυτό κλείστε άμεσα ραντεβού.

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό των VitaPlus με συνεχή εκπαίδευση σε Ελλάδα και Ευρώπη και με εμπειρία για πάνω από 30 χρόνια σε υπηρεσίες αδυνατίσματος και ομορφιάς, ευαισθητοποιείται απέναντι στις εκάστοτε ανάγκες κι επιθυμίες μας, χτίζοντας από την πρώτη στιγμή ειλικρινείς και υγιείς συνεργασίες και συμπεριφορές, με πυλώνα αληθινά ήθη και αξίες. 

«Άριστοι επαγγελματίες, οι θεραπείες που ακολουθώ με βάση την λιπόλυση μέσω υπερήχων και ηλεκτροθεραπείας, σε συνδυασμό φυσικά με σωστή διατροφή, με φτάνουν ολοένα και πιο κοντά στον στόχο μου. Τέλειο φιλικό κλίμα και εξυπηρέτηση στο φουλ. Οι άνθρωποι νοιάζονται πραγματικά για εσάς». Αυτή είναι μια κριτική ενός ανθρώπου που έζησε την αλλαγή, πρώτα στο σώμα του και ύστερα στην ψυχολογία και τη ζωή του.

Τα VitaPlus διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, συνδυάζουν σε όλες τις υπηρεσίες τους ποιότητα και τιμή, έτσι ώστε όλοι μας να απολαμβάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ενώ η φιλοσοφία τους περικλείει και τα δύο φύλα τα οποία έχουν απόλυτο δικαίωμα στο αδυνάτισμα, την ομορφιά και την υγεία. 

Τα VitaPlus είναι κάθε μέρα δίπλα μας και σημαίνουν αγάπη, ομορφιά, μεταμόρφωση, θετική ψυχολογία. Αυτό άλλωστε είναι και το μεγαλύτερο αγαθό που μας υπόσχονται τα VitaPlus, μια μικρή αλλά και μεγάλη φροντίδα για τον εαυτό μας,  η οποία πρωτίστως θα μας γεμίζει ευτυχία, όπως ακριβώς μας εξομολογείται η ενθουσιασμένη αυτή πελάτισσα: «είχα πρωτοεπισκεφτεί τα VitaPlus το 1997 και είχα καταπληκτικά αποτελέσματα! Έχασα περίπου 10 κιλά και έγινα σούπερ! Και σήμερα στηρίζω VITAPLUS για τα αποτελέσματα, την εμπιστοσύνη και το όμορφο περιβάλλον. VitaPlus για όλους εμάς».

Παρουσιάζουμε και μια σειρά από περιγραφές ανθρώπων που είδαν εντυπωσιακά αποτελέσματα στα VitaPlus και για τα οποία μιλούν με ενθουσιασμό.

Η Άννα αναφέρει: «επισκέφθηκα το ινστιτούτο για να χάσω 10 κιλά και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και εμφανής στις πρώτες κιόλας εβδομάδες! Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του VITAPLUS που με βοήθησαν και με στήριξαν για να πετύχω τον στόχο μου!! Πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό, καθώς και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα σε μόνο 4 συνεδρίες!!Σας ευχαριστώ πολύ!».

Ακολούθως η Μαρία μας περιγράφει την εμπειρία της: «επισκέφθηκα τα VITAPLUS πριν 1 μήνα με μεγάλη επιφύλαξη και δισταγμό, θέλοντας να ξεφορτωθώ τα κιλά που πήρα στην καραντίνα και στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Είμαι ήδη μείον 8 κιλά και συνεχίζω για να φτάσω στο στόχο μου, με τη βοήθεια των άψογων επαγγελματιών των VITAPLUS.
Κύριε Μπάμπη, Αγγελική και Ευαγγελία σας ευχαριστώ!».

Η Κωνσταντίνα δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και μας τονίζει: «τι να πρωτογράψω γι’ αυτό το υπέροχο μέρος με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους! Έχασα 23 κιλά σε 4 μήνες χωρίς κόπο χωρίς άγχος και συνεχίζω. Το σώμα μου είναι καλύτερο τώρα στα 40 από ότι ήταν στα 30 μου και το πρόσωπο μου λάμπει. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας Μπάμπη, αγαπημένη μου Καρίνα που διαιτολόγος σαν εσένα δεν υπάρχει πουθενά άλλου, Αγγελική, Ευαγγελία, Ιουλία είστε ειλικρινά ο ένας καλύτερος από τον άλλο μα πάνω από όλα επαγγελματίες που τίποτε δεν σας φαίνεται δύσκολο και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου κι’ εσάς σας νιώθω οικογένεια. Μου αλλάξατε την ζωή μου. Για όποια η όποιον θέλει τις καλύτερες υπηρεσίες για πρόσωπο η σώμα χωρίς να θέλει να πετάξει τα χρήματα του και να συνεργαστεί με ανθρώπους σωστούς που δεν σου πουλάνε κάτι άπλα για να το πουλήσουν το συστήνω ανεπιφύλακτα».

Και ο Νίκος επεξηγεί με γλαφυρό τρόπο: «εν τέλει τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή…. Και η όμορφη και καλή ζωή, το ευ ζην, η ευζωία, που όλοι μας αξίζουμε κι επιθυμούμε, περνά από τα VitaPlus! Η διαδρομή τους όλα αυτά τα χρόνια, η αγάπη τους σε αυτό που κάνουν, η γνώση και η εμπειρία τους εγγυώνται τη δική μας ΕΥΖΩΙΑ! Και το όνομά τους ( Vita = Ζωή, Plus = Ευ, καλύτερη και περισσότερη! ) το δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο!». 

 

VITAPLUS

Αγγελάτου 20 & Αβάντων, Χαλκίδα – Τηλ. 22210 79001

Κηφισίας 6 & Αλεξάνδρας, Αθήνα – Τηλ. 210 7485990

Web: vitaplus.gr

Facebook: VitaPlus Χαλκίδα – Instagram: vitaplus.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top