Τσικνοπέμπτη Σχολαρχείο μουσική

Αξέχαστη Τσικνοπέμπτη στο Σχολαρχείο με μουσική ορχήστρα

Η Τσικνοπέμπτη, στο «Σχολαρχείο», έχει τα καλύτερα τσικνίσματα που σε συνδυασμό με την καλύτερη μουσική συνοδεία μας υπόσχονται μια πολύ όμορφη βραδιά. Tο μεζεδοπωλείο «Σχολαρχείο» δίνει το δικό του παλμό στο χώρο της εστίασης, στην πόλη της Χαλκίδας, κατακτώντας τόσο τους κατοίκους της πόλης όσο και τους επισκέπτες. Σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, στο ωραιότερο σημείο της Παραλίας της πόλης, εμμένει και επιμένει να επενδύει με αγνά υλικά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Το μενού του Σχολαρχείου είναι διαμορφωμένο οικονομικά, με βάση τις απαιτήσεις των καιρών χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, με μεζεδάκια και ποτά που ξεκινούν στις πιο οικονομικές τιμές, ενώ τα φαγητά παρασκευάζονται από φρέσκα και νωπά υλικά. Από τα φημισμένα πιάτα του «Σχολαρχείου» ξεχωρίζουν η πανσέτα ψιλοκομμένη, το συκώτι μοσχαρίσιο, το μπιφτέκι στη σχάρα, το μπεκρή μεζέ, τα μακαρόνια με σολωμό αλλά και το εκλεκτό χάμπουργκερ, τα οποία πραγματικά ικανοποιούν κάθε γαστρονομική επιταγή και αποτελούν μια φανταστική επιλογή. Την Τσικνοπέμπτη την τιμητική της θα έχει η ποικιλία κρεατικών με το μέτρο, ιδανική για τη μικρή ή τη μεγάλη παρέα που θα θέλει να τσικνήσει απολαμβάνοντας την καλύτερη ποιότητα κρέατος. Στο «Σχολαρχείο» η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται και συνοδεύεται από μουσική με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών, η οποία θα φροντίσει να διασκεδάσουμε με ωραία ακούσματα. Η Μαίρη Αθανασίου στο τραγούδι, ο Γιώργος Βλαχάκης στο μπουζούκι και ο Γιάννης Μιχαήλ στα πλήκτρα, μας περιμένουν με τις έντεχνες και λαϊκές μελωδίες τους. Επίσης στο χορό Οριεντάλ θα πρωταγωνιστήσει η Ζωή Αντωνίου δίνοντας μιαν άλλη νότα στη γιορτή. Τσικνοπέμπτη στο «Σχολαρχείο» σημαίνει καλό φαγητό, μελωδικά τραγούδια, η ομορφότερη παρέα, σε μια βραδιά που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.   Μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο Τζιαρντίνι 2, Χαλκίδα – Τηλ. 2221023289 Facebook: Μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο – Instagram: Σχολαρχείο χαλκιδας

Η Τσικνοπέμπτη, στο «Σχολαρχείο», έχει τα καλύτερα τσικνίσματα που σε συνδυασμό με την καλύτερη μουσική συνοδεία μας υπόσχονται μια πολύ όμορφη βραδιά.

Tο μεζεδοπωλείο «Σχολαρχείο» δίνει το δικό του παλμό στο χώρο της εστίασης, στην πόλη της Χαλκίδας, κατακτώντας τόσο τους κατοίκους της πόλης όσο και τους επισκέπτες. Σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, στο ωραιότερο σημείο της Παραλίας της πόλης, εμμένει και επιμένει να επενδύει με αγνά υλικά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Το μενού του Σχολαρχείου είναι διαμορφωμένο οικονομικά, με βάση τις απαιτήσεις των καιρών χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, με μεζεδάκια και ποτά που ξεκινούν στις πιο οικονομικές τιμές, ενώ τα φαγητά παρασκευάζονται από φρέσκα και νωπά υλικά.

Από τα φημισμένα πιάτα του «Σχολαρχείου» ξεχωρίζουν η πανσέτα ψιλοκομμένη, το συκώτι μοσχαρίσιο, το μπιφτέκι στη σχάρα, το μπεκρή μεζέ, τα μακαρόνια με σολωμό αλλά και το εκλεκτό χάμπουργκερ, τα οποία πραγματικά ικανοποιούν κάθε γαστρονομική επιταγή και αποτελούν μια φανταστική επιλογή.

Την Τσικνοπέμπτη την τιμητική της θα έχει η ποικιλία κρεατικών με το μέτρο, ιδανική για τη μικρή ή τη μεγάλη παρέα που θα θέλει να τσικνήσει απολαμβάνοντας την καλύτερη ποιότητα κρέατος.

Στο «Σχολαρχείο» η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται και συνοδεύεται από μουσική με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών, η οποία θα φροντίσει να διασκεδάσουμε με ωραία ακούσματα. Η Μαίρη Αθανασίου στο τραγούδι, ο Γιώργος Βλαχάκης στο μπουζούκι και ο Γιάννης Μιχαήλ στα πλήκτρα, μας περιμένουν με τις έντεχνες και λαϊκές μελωδίες τους. Επίσης στο χορό Οριεντάλ θα πρωταγωνιστήσει η Ζωή Αντωνίου δίνοντας μιαν άλλη νότα στη γιορτή.

Τσικνοπέμπτη στο «Σχολαρχείο» σημαίνει καλό φαγητό, μελωδικά τραγούδια, η ομορφότερη παρέα, σε μια βραδιά που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.

 

Μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο

Τζιαρντίνι 2, Χαλκίδα – Τηλ. 2221023289

Facebook: Μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο – Instagram: Σχολαρχείο χαλκιδας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top