Αφοί Γκρινιάρη Εποχικά είδη Χαλκίδα
Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Αφοί Γκρινιάρη: Εποχικά είδη που φέρνουν τα Χριστούγεννα στην πόλη

Το κατάστημα “ΑΦΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ”, δεκαετίες γνωστό για το βασικό αντικείμενό του, τα ηλεκτρικά, υδραυλικά, είδη θέρμανσης, μας εξυπηρετεί όλο το χρόνο, και την εορταστική περίοδο ντύνεται γιορτινά και μεταμορφώνεται, αλλάζοντας πρωτίστως της δική μας διάθεση, αλλά και τη διάθεση της πόλης.

Στην κεντρική πλατεία Κανήθου, υπάρχει η αφορμή για Χριστουγεννιάτικο στολισμό και δεν είναι άλλη από το ιστορικό κατάστημα “ΑΦΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ”, που λειτουργεί εκεί για περισσότερο από 40 χρόνια και συναρπάζει με την εντυπωσιακή του διακόσμηση διαμηνύοντας σε όλους μας ότι τα Χριστούγεννα είναι εδώ.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Πολύχρωμα φωτάκια κοσμούν τη βιτρίνα του καταστήματος από άκρη σε άκρη και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μοναδικές προτάσεις σε χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπιόνια και δώρα, με μια τεράστια ποικιλία από χριστουγεννιάτικα είδη που θα σας δώσουν ιδέες και λύσεις για το στολισμό κάθε χώρου, για να κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις και να φέρετε πιο κοντά το πνεύμα των γιορτών.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Τα εποχικά είδη στο κατάστημα έχουν την τιμητική τους και δεν έχετε παρά να τα ανακαλύψετε, ακολουθώντας το άστρο στην εντυπωσιακή βιτρίνα του, στην πλατεία της Κανήθου.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Το κατάστημα “ΑΦΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ” με πολύχρονη εξειδίκευση και εμπειρία σε προϊόντα χριστουγεννιάτικου στολισμού συνιστά την καλύτερη επιλογή, με ευκαιρίες και χριστουγεννιάτικες προσφορές, τις καλύτερες τιμές της αγοράς, στην καλύτερη ποιότητα.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η δεύτερη γενιά της οικογένειας έχει αναλάβει κι επιπλέον εξελίξει την οικογενειακή επιχείρηση  ”ΑΦΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ”, αναμορφώνοντας το κατάστημα σε ένα πολυχώρο με πλήθος επιλογών. Η φιλοσοφία τους ξεκινά από το χαμόγελο, την ευγένεια στην εξυπηρέτηση και την καλή διάθεση.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Με μία πληθώρα σε κωδικούς προϊόντων, διαθέτουν ό,τι ακριβώς αναζητάμε καθώς και δυνατότητα παραγγελιών σε ό,τι κανείς ψάχνει, ακόμα και σε εξεζητημένα προϊόντα.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Το κατάστημα “ΑΦΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ”, δεκαετίες γνωστό για το βασικό αντικείμενό του, τα ηλεκτρικά, υδραυλικά, είδη θέρμανσης, ηλιακούς θερμοσίφωνες και διάφορες ηλεκτρικές μικροσυσκευές, μας εξυπηρετεί όλο το χρόνο φροντίζοντας για το σπίτι μας, την καλή και ασφαλή λειτουργία του και τη θέρμανσή του και πλέον και την εορταστική περίοδο, ντύνεται γιορτινά και μεταμορφώνεται, αλλάζοντας πρωτίστως της δική μας διάθεση, αλλά και τη διάθεση της πόλης.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

ΑΦΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ

Ελ. Παγκάκη 1, Κάνηθος Χαλκίδας – Τηλ. 22210 80104

Facebook: ΑΦΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ: “ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top