“8 Γυναίκες κατηγορούνται”: Η θεατρική παράσταση που αξίζει να δεις στη Χαλκίδα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε τονίσει εδώ στο Ghetto ότι υπάρχει ανάγκη για περισσότερες πολιτιστικές δράσεις στην πόλη, και το θέατρο είναι μια από αυτές. Οι δράσεις των τοπικών θεατρικών συλλόγων είναι πολύ σημαντικές, οι οποίοι σύλλογοι κάνουν εξαιρετικές παραστάσεις, με αγάπη και πολύ μεράκι. Μια τέτοια παράσταση είναι και η “8 Γυναίκες […]

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε τονίσει εδώ στο Ghetto ότι υπάρχει ανάγκη για περισσότερες πολιτιστικές δράσεις στην πόλη, και το θέατρο είναι μια από αυτές. Οι δράσεις των τοπικών θεατρικών συλλόγων είναι πολύ σημαντικές, οι οποίοι σύλλογοι κάνουν εξαιρετικές παραστάσεις, με αγάπη και πολύ μεράκι. Μια τέτοια παράσταση είναι και η “8 Γυναίκες κατηγορούνται”.

Η θεατρική ομάδα “Γέφυρες Τέχνης” είναι και πάλι κοντά στο κοινό της Χαλκίδας με το έργο του Ρομπέρ Τομά “8 Γυναίκες κατηγορούνται”, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ράνιου, όπου οι θεατές καλούνται να αφεθούν στη ροή της πλοκής με τις 8 γυναίκες που συμπλέκονται σ’ αυτή και να ερευνήσουν μαζί τους την διαλεύκανση του μυστηρίου.

Μια μητέρα, δυο κόρες, μια γιαγιά, μια θεία, μια οικονόμος, μια καμαριέρα και μια απρόσκλητη επισκέπτρια. 8 γυναίκες κι ένας άντρας που… δεν εμφανίζεται ποτέ. Και ξαφνικά, ένας φόνος!

Διανομή ρόλων με σειρά εμφάνισης

Ελένη Φωτίου, Βιβή Σκλιά, Νατάσα Γιαννάκου, Μάρθα Θάνου, Φούλη Βαρβούζου, Παρασκευή Καραμούζη, Έφη Ρήγα,Σωτηρία Ρήγα

Αφηγητής: Γιάννης Πολυχρόνης

Σκηνικά: Φούλη Βαρβούζου – Φαίη Χαραλάμπους

Μουσική επιμέλεια: Φαίη Χαραλάμπους

Από Παρασκευή 25 έως και Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στις 8.30, στο θέατρο Παπαδημητρίου.

Γενική είσοδος: 7 ευρώ – μαθητές, φοιτητές, άνεργοι: είσοδος δωρεάν.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top