7+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις με free WiFi στη Χαλκίδα

Η φάση στη Χαλκίδα είναι δεύτε λάβετε free WiFi.  Ο δήμος Χαλκιδέων ήταν στους τυχερούς δήμους της υπόθεσης και στους πρώτους 2800 δήμους της Ευρώπης που θα έχουν δωρεάν εγκατάσταση WiFi δικτύου. Καλό το free WiFi αλλά τι θα το κάνουμε όμως; Πως θα το αξιοποιήσουμε;  Μην σκας καθόλου φίλε – αναγνώστη – συμπολίτη! Η ομάδα του ghetto είναι εδώ και έχει 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις ή που θα συμβούν, τώρα που υπάρχει free WiFi παντού… 1. Θα μπορείς να βλέπεις με τις ώρες Netflix στη νέα προβλήτα της παραλίας Χαλκίδος. Ειδικά το καλοκαίρι θα μπορείς να αράζεις με τις ώρες! 2.  Άπειρες ώρες κολλημένοι στα παγκάκια στην πλατεία του Αγίου Νικολάου παίζοντας LOL. Και επειδή έχουμε πληροφορίες ότι το δίκτυο θα έχει πολύ καλή ταχύτητα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τις επιδόσεις… 3.  Τώρα που θα στολίσουμε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης (δες πότε και που εδώ), δεν χρειάζεται να σκας αν δεν έχεις mb για μια selfie ή για ένα insta story! Το free wifi σου δίνει την ευκαιρία να είσαι updated συνεχώς στα social σου! (Το μιλάμε πολύ το αγγλικό εδώ στο ghetto ). 4.  Live streaming το άνοιγμα της γέφυρας και εσύ σε όποιον δρόμο και εάν βρίσκεσαι μπορείς να το μάθεις πριν πας και το φας στην μάπα. Τώρα με το δωρεάν internet θα είσαι συνεχώς online! 5. Δωρεάν internet για να έχεις κάτι να κάνεις όταν περιμένεις πχ 5 ώρες στο ΙΚΑ. 6. Θα μπορούμε σαν πόλη να εξάγουμε WiFi! 7. Πλέον η εφαρμογή Novoville γίνεται ακόμα πιο σημαντική. Καθώς όπου και εάν βρίσκεσαι στην πόλη, ότι και να δεις το βγάζεις φωτογραφία και το ανεβάζεις αμέσως στην εφαρμογή αυτή. Δεν θα μας ξεφεύγει τίποτα πλέον, γκρίνια και παράπονα με αμεσότητα. Bonus: Free WiFi σε όλη τη Χαλκίδα. Συναγερμός στο youporn, κρατάνε τους server να μην πέσουν!

Η φάση στη Χαλκίδα είναι δεύτε λάβετε free WiFi.  Ο δήμος Χαλκιδέων ήταν στους τυχερούς δήμους της υπόθεσης και στους πρώτους 2800 δήμους της Ευρώπης που θα έχουν δωρεάν εγκατάσταση WiFi δικτύου. Καλό το free WiFi αλλά τι θα το κάνουμε όμως; Πως θα το αξιοποιήσουμε;  Μην σκας καθόλου φίλε – αναγνώστη – συμπολίτη! Η ομάδα του ghetto είναι εδώ και έχει 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις ή που θα συμβούν, τώρα που υπάρχει free WiFi παντού…

1. Θα μπορείς να βλέπεις με τις ώρες Netflix στη νέα προβλήτα της παραλίας Χαλκίδος. Ειδικά το καλοκαίρι θα μπορείς να αράζεις με τις ώρες!

2.  Άπειρες ώρες κολλημένοι στα παγκάκια στην πλατεία του Αγίου Νικολάου παίζοντας LOL. Και επειδή έχουμε πληροφορίες ότι το δίκτυο θα έχει πολύ καλή ταχύτητα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τις επιδόσεις…

3.  Τώρα που θα στολίσουμε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης (δες πότε και που εδώ), δεν χρειάζεται να σκας αν δεν έχεις mb για μια selfie ή για ένα insta story! Το free wifi σου δίνει την ευκαιρία να είσαι updated συνεχώς στα social σου! (Το μιλάμε πολύ το αγγλικό εδώ στο ghetto ).

4.  Live streaming το άνοιγμα της γέφυρας και εσύ σε όποιον δρόμο και εάν βρίσκεσαι μπορείς να το μάθεις πριν πας και το φας στην μάπα. Τώρα με το δωρεάν internet θα είσαι συνεχώς online!

5. Δωρεάν internet για να έχεις κάτι να κάνεις όταν περιμένεις πχ 5 ώρες στο ΙΚΑ.

6. Θα μπορούμε σαν πόλη να εξάγουμε WiFi!

7. Πλέον η εφαρμογή Novoville γίνεται ακόμα πιο σημαντική. Καθώς όπου και εάν βρίσκεσαι στην πόλη, ότι και να δεις το βγάζεις φωτογραφία και το ανεβάζεις αμέσως στην εφαρμογή αυτή. Δεν θα μας ξεφεύγει τίποτα πλέον, γκρίνια και παράπονα με αμεσότητα.

Bonus: Free WiFi σε όλη τη Χαλκίδα. Συναγερμός στο youporn, κρατάνε τους server να μην πέσουν!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top