7 χρόνια η Χαλκίδα έχει το δικό της “Γαλατικό Χωριό”! (pics)

Μια τρελή ιδέα από μια παρέα φίλων, μπόλικη φαντασία, μεράκι και φυσικά στήριξη από όλη την ομάδα, ήταν ό,τι χρειάστηκε για να δημιουργηθεί το Γαλατικό Χωριό! Πριν από 7 χρόνια λοιπόν, ο Μίμης και ο Βαγγέλης πήραν την απόφαση να μετατρέψουν τους Χαλκιδέους σε Γαλάτες και μαζί με την παρέα τους, με προσωπική εργασία όλων, […]

Μια τρελή ιδέα από μια παρέα φίλων, μπόλικη φαντασία, μεράκι και φυσικά στήριξη από όλη την ομάδα, ήταν ό,τι χρειάστηκε για να δημιουργηθεί το Γαλατικό Χωριό!

Πριν από 7 χρόνια λοιπόν, ο Μίμης και ο Βαγγέλης πήραν την απόφαση να μετατρέψουν τους Χαλκιδέους σε Γαλάτες και μαζί με την παρέα τους, με προσωπική εργασία όλων, κατάφεραν να φτιάξουν ένα μαγαζί που αμέσως ξεχώρισε για το στυλ του, την ποιότητα του, αλλά και για την παρεϊστικη διάθεση και νοοτροπία!

“Γιατί χωρίς εσάς, το Γαλατικό Χωριό θα ήταν απλά ένα μαγαζί”, είναι το σλόγκαν, το οποίο προσδιορίζει ακριβώς τον τρόπο και τη λογική που λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα του Γαλατικού Χωριού.

Με ξεχωριστές βραδιές όπως μουσικά αφιερώματα, το καθιερωμένο πάρτυ “Ηλία Ρίχτο” για το κλείσιμο της σεζόν  και φυσικά τη διοργάνωση του “Let it Beer Festival” εδώ και 4 χρόνια, ένα διαφορετικό φεστιβάλ για τα δεδομένα της πόλης, αλλά και διαγωνισμούς που έχουν χαρίσει μοναδικά δώρα, όπως ταξίδι στο Octoberfest στη Γερμανία ή στη συναυλία των Metallica, το Γαλατικό Χωριό έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στη Χαλκίδα!

Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούν οι κοινωνικές δράσεις που συμμετέχει το Γαλατικό Χωριό, παρέχοντας στήριξη όπου υπάρχει ανάγκη, όπως οι γυναικείες φυλακές Ελαιώνα ή τα προσφυγικά hot spots.

Στο Γαλατικό Χωριό, μπορείς να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία μπύρες, παγκοσμίου κλάσης και με πολλά βραβεία! Δεν πρόκειται όμως να βρεις “σκληρό” αλκοόλ, γιατί όπως μας είπαν: “Ό,τι δεν πίνουμε, δεν το σερβίρουμε!”

Αυτή την εβδομάδα, γιορτάζει μαζί με όλους εμάς 7 χρόνια λειτουργίας και κάθε βράδυ υπάρχει κάποιο event, μέχρι το μεγάλο πάρτυ του Σαββάτου που μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και δώρα!

Αυτή η εβδομάδα λοιπόν, ανήκει στους τρελούς Γαλάτες, οι οποίοι ότι κι αν γίνει “…αυτοί παραμένουν ελεύθεροι κι ευτυχισμένοι!”

Χρόνια πολλά Γαλατικό Χωριό!!!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top