Πεδίον του Άρεως

6 πινακίδες της Χαλκίδας με μετάφραση όπως το Πεδίον του Άρεως – Εικόνες

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε πρέφα αλλά η Περιφέρεια Αττικής, της οποίας ηγείται ο κ. Πατούλης, είπε να βγάλει μια fancy πινακίδα στο Πεδίον του Άρεως, με μία μετάφραση -ομολογουμένως …επιτυχημένη- αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι για αρκετές μέρες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends στο twitter. Πιο συγκεκριμένα η μετάφραση του Πεδίον […]

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε πρέφα αλλά η Περιφέρεια Αττικής, της οποίας ηγείται ο κ. Πατούλης, είπε να βγάλει μια fancy πινακίδα στο Πεδίον του Άρεως, με μία μετάφραση -ομολογουμένως …επιτυχημένη- αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι για αρκετές μέρες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends στο twitter.

Πιο συγκεκριμένα η μετάφραση του Πεδίον του Άρεως στα Αγγλικά ορίζεται ως …Mars Field.

Ας αφήσουμε όμως τα …ξένα της Αθήνας, και να ασχοληθούμε με την δική μας πόλη τη Χαλκίδα, γιατί πινακίδες έχουμε και εμείς.

Η συντακτική ομάδα του GHETTO έκανε έρευνα και αποκαλύπτει απολειστικές εικόνες από πινακίδες με την αγγλική μετάφραση, οδών, πάρκων και περιοχών της Χαλκίδας.

Ακολουθούν οι εικόνες:

 

 

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top