5 τύποι ψηφοφόρων που θα συναντήσεις αύριο! (pics)

Έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν τις εκλογές. Είδαμε πολλά και ακούσαμε ακόμα περισσότερα. Αφού εδώ στο Ghetto σου δείξαμε τους καλύτερους υποψήφιους -μπορείς να τους θυμηθείς ΕΔΩ– τώρα οφείλουμε να σε προετοιμάσουμε και για τους τύπους που θα πετύχεις την Κυριακή στο εκλογικό κέντρο όπου θα πας να ψηφίσεις. Γιατί θα τους πετύχεις, είναι το […]

Έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν τις εκλογές. Είδαμε πολλά και ακούσαμε ακόμα περισσότερα. Αφού εδώ στο Ghetto σου δείξαμε τους καλύτερους υποψήφιους -μπορείς να τους θυμηθείς ΕΔΩ– τώρα οφείλουμε να σε προετοιμάσουμε και για τους τύπους που θα πετύχεις την Κυριακή στο εκλογικό κέντρο όπου θα πας να ψηφίσεις. Γιατί θα τους πετύχεις, είναι το μόνο σίγουρο.

Μπορεί όμως, να είσαι και ένας από αυτούς…

1 .Ο Φακελάκιας

Συνήθως είναι ηλικιωμένα άτομα, που ο γιος ή η κόρη τους έδωσαν σταυρωμένα τα ψηφοδέλτια. Σίγουρα μπερδεύονται με τις κάλπες, σίγουρα δεν βλέπουν καλά για να επιλέξουν που θα βάλουν τον σταυρό και μάλλον έχουν μπερδευτεί για το τι είδους εκλογές έχουμε. Αν τους ρωτήσεις τι ψήφισαν θα σου πουν ΠΑΣΟΚ, ακόμα κι αν πρόκειται για Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές. Ο φακελάκιας δεν ντρέπεται να δείξει ότι έχει έτοιμο ψηφοδέλτιο και συνήθως τσακώνεται με την εφορευτική επιτροπή που του λέει ότι πρέπει αναγκαστικά να πάρει όλα τα ψηφοδέλτια!

2. Ο ψηφοφόρος-υποψήφιος

Μπαίνει στο εκλογικό κέντρο με αέρα πρωθυπουργού. Χαιρετάει τους πάντες με χειραψία και βάζει στο χέρι τους με υποχθόνιο τρόπο ψηφοδέλτια.  Την ώρα που βάζει τον φάκελο στην κάλπη, τον βγάζει φωτογραφία κάποιος δικός του για να την ποστάρει μετά στα σόσιαλ. Θα κάνει σίγουρα το κρύο αστείο ότι ψήφισε τον αντίπαλο!

 

3. Ο ψηφίζω παραλία

Δεν θα ασχοληθεί ποτέ να πάει να ψηφίσει. Δεν έχει ιδέα ποιοι είναι υποψήφιοι και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο, πέρα από το να πάει στην παραλία και να αράξει όλη μέρα! Θα τον δεις στα ρεπορτάζ  του Star να λέει γεμάτος λάδια «Εμείς ψηφίζουμε παραλία και ρακέτα»! Μετά θα κράζει ότι η πόλη δεν έχει πεζοδρόμια!

 

4. Ο αναποφάσιστος

Πάει στην κάλπη χωρίς καμία ιδέα για το τι θέλει να ψηφίσει. Μπαίνει στο παραβάν και κάθεται κάνα μισάωρο διαβάζοντας ένα- ένα τα ψηφοδέλτια μέχρι να διαλέξει, λες και είναι στο δοκιμαστήριο του ZARA και έχει να δοκιμάσει 7 παντελόνια και 10 μπλούζες. Στο τέλος θα ρίξει λευκό, γιατί κανένας δεν του έκανε το κλικ!

5. Αυτός που έχει τάξει ψήφο σε όλους

Κακά τα ψέματα, σε μια επαρχιακή πόλη και μάλιστα για τις Δημοτικές εκλογές κυρίως, τα πράγματα είναι δύσκολα! Αρκετοί γνωστοί και φίλοι, κατεβαίνουν υποψήφιοι και ζητάνε την ψήφο μας! Ε, αναγκαστικά θα τάξεις σε πολλούς ότι θα τους ψηφίσεις! Ο ψηφοφόρος που έχει τάξει ψήφο σε όλους, θα πάει να ψηφίσει στα κρυφά, μην τον πάρει κάνα μάτι και αν τυχόν συναντήσει πουθενά κάποιον που περιμένει την ψήφο του σίγουρα κάνει ότι δεν τον είδε και τρέχει να εξαφανιστεί και να κλειστεί σπίτι του μέχρι να κλείσουν οι κάλπες!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top