5 τύποι που θα συναντήσεις στην Ανάσταση

Άλλο ένα βράδυ Ανάστασης είναι προ των πυλών στην αγαπημένη μας πόλη, την Χαλκιδάρα. Είτε πας στην εκκλησία της ενορίας σου δώδεκα παρά πέντε είτε από τις δέκα ένα είναι το μόνο σίγουρο. Όλες αυτές τις τυπάρες θα τις δεις μπροστά σου και θα τις σχολιάσεις λιγάκι. Εμείς σου έχουμε τους 5 κλασσικούς τύπους που […]

Άλλο ένα βράδυ Ανάστασης είναι προ των πυλών στην αγαπημένη μας πόλη, την Χαλκιδάρα. Είτε πας στην εκκλησία της ενορίας σου δώδεκα παρά πέντε είτε από τις δέκα ένα είναι το μόνο σίγουρο. Όλες αυτές τις τυπάρες θα τις δεις μπροστά σου και θα τις σχολιάσεις λιγάκι.

Εμείς σου έχουμε τους 5 κλασσικούς τύπους που θα βρεις και απόψε το βράδυ και όταν θα τους σταμπάρεις θα μας θυμηθείς!

Ο Μπουρλοτιέρης

Συγκεντρώνει προμήθειες σε δυναμιτάκια και βεγγαλικά από το προηγούμενο Πάσχα. Κάνει δοκιμές από τα Χριστούγεννα και το βράδυ της Ανάστασης  έχει πάνω του ποσότητα πυρίτιδας ικανή να τινάξει στον αέρα τη μισή Χαλκίδα. Είναι ό,τι πιο επικίνδυνο κυκλοφορεί  στο προαύλιο της εκκλησίας και καλά θα κάνεις να του δείξεις συμπάθεια, αν δεν θες να σε βάλει στόχο!

Ο πεινασμένος

Έχει σκάσει με τάπερ στην εκκλησία γεμάτο κοψίδια! Με το που ακόυγεται το Χριστός Ανέστη, αυτός ανοίγει το τάπερ και αρχίζει τη μάσα! Έχει νηστέψει 2 ολόκληρες μέρες από κρέας και δεν μπορεί να περιμένει ούτε λεπτό παραπάνω! Αυτός συνήθως σουβλίζει αρνί για τις επόμενες 10 μέρες. Στην φωτογραφία κρύβεται πίσω από το δέντρο όπου τσιμπάει στα κρυφά από τα τάπερ!

Η πασαρέλα

Η κοπέλα έχει κάνει ολόκληρη προετοιμασία για το δεκάλεπτο που θα βρεθεί στην εκκλησία. Έχει ψωνίσει καινούργιο φόρεμα, γόβες υπερπαραγωγή και φυσικά έχει πάει κομμωτήριο. Δεν μπορεί να τη δει όλη η γειτονιά – χωριό, απεριποίητη και μετά να σχολιάζουν! Που η αλήθεια είναι ότι όλη η εκκλησία αυτή σχολιάζει! Μετά την εκκλησία φυσικά έχει κανονίσει να βγει  μαζί με τις πασαρέλες από άλλες ενορίες!

Ο που να τραβιέμαι 

Είναι τις περισσότερες φορές πιτσιρικάς. Θυμάται το Πάσχα για δύο λόγους. Ο ένας είναι γιατί θα του πάρουν οι δικοί του μαζί με την λαμπάδα ένα play station και ο άλλος επειδή την Κυριακή του Πάσχα θα έρθει η θεία από την Αθήνα με το μεγάλο ντεκολτέ. Τσακώνεται με την γιαγιά του και την μαμά του γιατί δε νηστεύει και η τελευταία φορά που είχε πάει εκκλησία ήταν στην βάφτιση του. Θα πάει εκκλησία το βράδυ Σαββάτου αφού έχει μανουριάσει με όλο το σπίτι και θα σηκωθεί από τον καναπέ που λιώνει στο Fifa στις δώδεκα παρά 10!

 

Ο επιχειρηματίας 

Όλοι έχουμε δει έναν τύπο που έχει στήσει την επιχείρηση του έξω από το προαύλιο της εκκλησίας. Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι κάνει άλλη δουλειά αλλά είναι το δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό του χωριού. Στον πάγκο που θα έχει στήσει θα δεις κεριά και λαμπάδες που μαζεύει από τις προηγούμενες χρονιές. Έχει όλα τα απαραίτητα “gadgets ώστε να μην σου τρέξει το κερί και λερώσει! Πολύ πιθανό να έχει και dvd με τα backstage του Ιησού από τη Ναζαρέτ του Φράνκο Τζεφιρέλι.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top