“45 μύθοι και θρύλοι για την πατρίδα μας” από το Θέατρο Χαλκίδας

Το Θέατρο Χαλκίδας και ο Σύλλογος φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα σας προσκαλούν στην εκδήλωση-αφιέρωμα για την μνήμη και το έργο του Ευβοιώτη λογοτέχνη και ποιητή ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην Οδό Ονείρων. 45 ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Αφιέρωμα στον Ευβοιώτη λογοτέχνη και ποιητή Τάσο Παπαποστόλου σε συνεργασία με τον σύλλογο «οι φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα»και το βιβλιοπωλείο Γ. Παπαποστόλου. Ομιλητής ο πρόεδρος του συλλόγου «οι φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα» και εκπαιδευτικός Κώστας Μπαϊρακτάρης. Αναλόγιο από τους: Βαγγέλη Τσουκαλά, Ευδοκία Ζέρβα, Κώστα Ντεγιάννη, Ζωή Λιβανίου. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 19:00 ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 6, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 697 216 2440

Το Θέατρο Χαλκίδας και ο Σύλλογος φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα σας προσκαλούν στην εκδήλωση-αφιέρωμα για την μνήμη και το έργο του Ευβοιώτη λογοτέχνη και ποιητή ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην Οδό Ονείρων.

45 ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Αφιέρωμα στον Ευβοιώτη λογοτέχνη και ποιητή Τάσο Παπαποστόλου σε συνεργασία με τον σύλλογο «οι φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα»και το βιβλιοπωλείο Γ. Παπαποστόλου.

Ομιλητής ο πρόεδρος του συλλόγου «οι φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα» και εκπαιδευτικός Κώστας Μπαϊρακτάρης.
Αναλόγιο από τους: Βαγγέλη Τσουκαλά, Ευδοκία Ζέρβα, Κώστα Ντεγιάννη, Ζωή Λιβανίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 19:00
ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 6, ΧΑΛΚΙΔΑ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 697 216 2440

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top