4+1 απολαύσεις που ταιριάζουν με τον ελληνικό καφέ

Μπορεί να έχουμε γίνει μοντέρνοι στο θέμα του καφέ και να έχουμε πολλές περισσότερες επιλογές από τον ελληνικό καφέ, όμως ο ελληνικός καφές παραμένει κάτι σαν all time classic! Και ο κλασσικός ελληνικός καφές έχει και μικρές ιεροτελεστίες γεμάτες απόλαυση που εμείς τις τηρούμε ακόμα και στην υπόγα μας την ώρα της δουλειάς παραγγέλνοντας από το […]

Μπορεί να έχουμε γίνει μοντέρνοι στο θέμα του καφέ και να έχουμε πολλές περισσότερες επιλογές από τον ελληνικό καφέ, όμως ο ελληνικός καφές παραμένει κάτι σαν all time classic!

Και ο κλασσικός ελληνικός καφές έχει και μικρές ιεροτελεστίες γεμάτες απόλαυση που εμείς τις τηρούμε ακόμα και στην υπόγα μας την ώρα της δουλειάς παραγγέλνοντας από το MyPlace coffee and food. Μπορεί αυτή η στιγμή να γίνει καλύτερη; Φυσικά και μπορεί. Να πως:

 

Παρακολούθησε την αγαπημένη σου ταινία

Είναι η ταινία που έχεις δει ξανά και ξανά. Που θα συνεχίσεις να βλέπεις κάθε φορά που δεν είσαι καλά, γιατί πάντα σου φτιάχνει τη διάθεση. Ακριβώς όπως κι ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ.  Δύο αγαπημένες συνήθειες, που δεν σε απογοητεύουν ποτέ, ενωμένες σε μία, ολόδικιά σου στιγμή.

Διάβασε ένα καινούργιο βιβλίο δίπλα στο τζάκι

Τίποτα δεν μπορεί να σε απορροφήσει περισσότερο από ένα καλό βιβλίο. Στις σελίδες σε περιμένει ένας καινούργιος κόσμος και είναι πράγματι μαγικό πώς μπορείς να μπεις στο μυαλό κάποιου διαβάζοντας τις λέξεις που εκείνος έγραψε. Άναψε το τζάκι, βολέψου στην αγαπημένη σου πολυθρόνα, και άσε το άρωμα του ελληνικού καφέ να σε οδηγήσει στον συναρπαστικό κόσμο της ανάγνωσης. Ποιο βιβλίο να διαλέξεις; Τα best sellers ή τα κλασικά αριστουργήματα είναι και τα δύο μια καλή επιλογή.

Επισκέψου τη γραφική πλατεία του χωριού

Ένα απόγευμα μακριά από την πόλη. Σε μια διαφορετική πλατεία, που κινείται στους δικούς της ρυθμούς. Σε μαρμάρινα τραπεζάκια να ακουμπάει το φλιτζάνι, στον αέρα να ακούγεται μόνο το θρόισμα των φύλλων. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές ο ελληνικός καφές αποκτά άλλη γεύση.

Απόλαυσε το αγαπημένο σου γλύκισμα

Μπισκότο, σοκολάτα donuts (θα βρεις πολλά στο MyPlace coffee and food). Ποιο γλυκό είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν το αντικρίζεις; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν έχει σημασία. Μόνο η θέα του γλυκού δίπλα στο φλιτζάνι με τον ελληνικό καφέ έχει σημασία.

Απόλαυσε τη θέα σε ένα ορεινό καταφύγιο

Και σε περίπτωση που ετοιμάζεσαι να περάσεις το ΣΚ σου σε κάποιο ορεινό καταφύγιο και να περιμένεις την Ωκεανίδα δεν πρέπει να ξεχάσεις πριν ξεκινήσεις να κάνεις μια στάση το MyPlace coffe and food. Φαντάσου το: ως εκεί που φτάνει το μάτι, βλέπεις τα βουνά καλυμμένα με χιόνι. Καθαρός, παγωμένος αέρας χαϊδεύει το δέρμα σου, μια ευτυχισμένη ησυχία απλώνεται παντού γύρω σου. Τι ολοκληρώνει την εικόνα; Η γεύση και η ζεστασιά του ελληνικού καφέ.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top