4 Χρόνια Ghetto Magazine

4 Χρόνια Ghetto Magazine, 4 Χρόνια εξέλιξης προς την κορυφή

*Γράφει ο Γιώργος Θεοφίλης Το βράδυ όταν σβήνουν τα φώτα σε αυτό το loft που εργάζεται τόσος κόσμος αρχίζω να βαριέμαι. Δεν νυστάζω πάντα ακόμα κι όταν χαλαρώνω στην κουνιστή πολυθρόνα που μου αναλογεί. Οι υπολογιστές που αναβοσβήνουν, τα πεταμένα μάλλινα ρούχα στους καναπέδες και η μυρωδιά ενός φίνου αρώματος με βάση τη βετιβέρια, μαρτυρά …

4 Χρόνια Ghetto Magazine, 4 Χρόνια εξέλιξης προς την κορυφή Διαβάστε Περισσότερα »

*Γράφει ο Γιώργος Θεοφίλης

Το βράδυ όταν σβήνουν τα φώτα σε αυτό το loft που εργάζεται τόσος κόσμος αρχίζω να βαριέμαι. Δεν νυστάζω πάντα ακόμα κι όταν χαλαρώνω στην κουνιστή πολυθρόνα που μου αναλογεί. Οι υπολογιστές που αναβοσβήνουν, τα πεταμένα μάλλινα ρούχα στους καναπέδες και η μυρωδιά ενός φίνου αρώματος με βάση τη βετιβέρια, μαρτυρά ότι στο μέρος που κοιμάμαι η μέρα ήταν πολυτάραχη.

Τα projects είναι ήδη πολλά. Πολλές κοινωνιολογικές αναλύσεις, δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αλλά και στρατηγικές επικοινωνίας είναι στην ημερήσια διάταξη. Το κλίμα πάντα τεταμένο, η ομάδα που ζει σε αυτό τον πολυχώρο βρίσκεται σε εγρήγορση νυχθημερόν κι εγώ έχω κάτι να απασχολούμαι.

Το χιούμορ με ζει καθώς βρίσκεται σε καθημερινή βάση. Γελάκια που προσδίδουν ένα τόνο επιτυχίας. Φυσικά πολλές οι επευφημίες και οι επιδοκιμασίες, άλλωστε τα περισσότερα project είναι άκρως επιτυχημένα. Το πιο ωραίο κομμάτι της συναναστροφής μου με τους συγκεκριμένους ανθρώπους είναι τα ταξίδια. Αρτάκη, Λευκαντί, Ερέτρια, Αμάρυνθος, Αλιβέρι, Κάραβος Αλιβερίου, Κύμη, Στύρα, Λίμνη, Αιδηψός και Σκύρος όταν θέλω θάλασσα. Ψαχνά, Καθενοί, Καμπιά, Στενή και Σέτα, όταν θέλω βουνό, Ταξίδια που ενώ έχουν την ευθύνη για την ανάδειξη αυτών των προορισμών της πανέμορφης Εύβοιας, συνοδεύονται με καφέ, φαγητό και ατελείωτη κουβέντα με όλους αυτούς τους επιχειρηματίες των συγκεκριμένων περιοχών που μοιράζονται μαζί μας τις ιδέες τους για ανάπτυξη.

Φυσικά υπάρχουν και τα projects εντός της πόλης της Χαλκίδας. Τώρα πια όλοι με ξέρουν με το όνομά μου και πάντα έχω ένα ανιδιοτελές χάδι. Μια πόλη πολύ όμορφη που τα αφεντικά μου αναδεικνύουν κάθε στιγμή και κάθε εποχή. Άλλωστε είναι οι μόνοι που έχουν ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πένα που στηλιτεύει έτσι ώστε να αναδεικνύουν τα προβλήματα και τις ελλείψεις και να επιδοκιμάζουν τις βελτιωτικές προτάσεις και πρακτικές.

Θυμάμαι ακόμη τη μέρα που ξεκινήσαμε σε αυτό το loft που καλούν υπόγα, ένας χώρος με διάχυτο το άρωμα του μελανιού και του κομμένου χαρτιού, ένας χώρος που οι φωνές και η ενέργεια για δημιουργία το ζωντανεύουν καθημερινά. Ένα ενιαίο γραφείο στο οποίο κανείς δεν είναι αρχηγός αλλά όλοι ισότιμα επιδεικνύουν την προσωπικότητά τους με πυγμή και στόμφο. Σε έναν κόσμο που η ηγεσία κρίνεται απαραίτητη εδώ όλοι είναι ηγέτες.

4 Χρόνια Ghetto Magazine

4 Χρόνια πέρασαν, 4 όμορφα Χρόνια με δάκρυα άλλοτε χαράς και άλλοτε λύπης, δισταγμούς και ενδοιασμούς για την cover φωτογραφία, πολλαπλές μετατροπές στο δημιουργικό και συντακτικές αλλαγές στα άρθρα που απεικονίζουν την επικαιρότητα. Και μετά από όλα αυτά νάμαστε και πάλι. Μια ομάδα ενωμένη την οποία διαπνέει διάχυτος ο αέρας της επιτυχίας, ο αέρας της πρωτιάς και της κορυφής.

Με λένε Ghetto Mag και είμαι ο αγαπημένος σκύλος του περιοδικού Ghetto Magazine.  Ghetto, γιατί ζω σε μια υπόγα που αναπτύσσονται οι πιο ωραίες ιδέες και υλοποιούνται τα πιο όμορφα σχέδια από τους πιο υπέροχους ανθρώπους. Mag από το μάγκας, γιατί αυτή η ομάδα που αναγεννά και αναμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε στην πόλη της Χαλκίδας, είναι μια ομάδα που αποτελείται από μάγκες, αγόρια και κορίτσια, κορίτσια και αγόρια. Και την μαγκιά μας σκοπεύουμε να την κρατήσουμε για πολύ καιρό ακόμα.

Χτίσαμε το πιο φρέσκο, ινσταγκραμικό, μοδάτο, κοσμοπολίτικο και τοπικιστικό, φερέγγυο, αδιάφθορο και αξιόπιστο, αγαπημένο Ghetto Magazine. Κάποιοι το λένε όραμα, άλλοι όνειρο, και μερικοί ουτοπία. Εμείς το ονομάζουμε μεράκι γιατί στο Ghetto βάζουμε την καρδιά μας και την αγάπη μας.

Χρόνια μας Πολλά, Υγεία σε όλο τον κόσμο.

Ghetto Magazine να τα εκατοστίσεις!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top