Αφιέρωμα Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

3ήμερο Αφιέρωμα στα Άτομα με Αναπηρία στο Μέγαρο Κότσικα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία από 1η έως 3η Δεκέμβρη, στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του μεγάρου Κότσικα στην Παραλία Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί μια διαδραστική εμπειρία ενημέρωσης για την Αναπηρία.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία από 1η έως 3η Δεκέμβρη, από τις 10:00 έως 21:00, στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του μεγάρου Κότσικα στην Παραλία Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί μια διαδραστική εμπειρία ενημέρωσης για την Αναπηρία, από τους συλλόγους “Ηλιαχτίδα Χαλκίδας” και “Θεραπαίζω”.

Εκθέσεις από δημιουργίες Ατόμων με Αναπηρία, προβολές ταινιών μικρού μήκους, ενημερωτικό οπτικοακουστικό υλικό και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες από Άτομα με Αναπηρία, γονείς και φίλους!

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και τις ώρες 10:00 – 12:00 και 16:00 – 18:00, εθελοντές Ψυχολόγοι και Ειδικοί παιδαγωγοί περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να παίξουν μαζί βιωματικά παιχνίδια ενσυναίσθησης.

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Scroll to Top