3+1 λόγοι για να μην χάσεις το Let it Beer summer fest (pics)

Και ναι, πλησιάζουν οι μέρες για το 4ο Let it Beer summer fest! Όλη η ιστορία του Ελληνικού ροκ θα είναι στο Let It Beer και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αυτό το μοναδικό summer fest. Πότε; Το τριήμερο 8,9 και 10 Ιουλίου Που; Στο Θέατρο Ορέστη Μακρή Αυτά είναι τα βασικά, εμείς […]

Και ναι, πλησιάζουν οι μέρες για το 4ο Let it Beer summer fest!

Όλη η ιστορία του Ελληνικού ροκ θα είναι στο Let It Beer και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αυτό το μοναδικό summer fest.

Πότε; Το τριήμερο 8,9 και 10 Ιουλίου

Που; Στο Θέατρο Ορέστη Μακρή

Αυτά είναι τα βασικά, εμείς όμως εδώ στο Ghetto σου έχουμε και 4 λόγους που δεν πρέπει να χάσεις το Let it Beer:

1. Δυνατά Live

Magic de Spell, Μωρά στην Φωτιά και Panx Romana μοιράζονται την ίδια σκηνή. Μαζί τους Rusty Bonez και Lazy Man’s Load αλλά και η μπάντα Γυμνά Καλώδια!

 

2. Άφθονη μπύρα 

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο των συναυλιών και της παγωμένης μπύρας. Ε, όλα αυτά θα τα έχεις για ένα ολόκληρο τριήμερο στην πόλη σου!

 

3. Κοινωνική προσφορά

Στο Let It Beer εκτός από το ότι μπορείς να διασκεδάσεις με την ψυχή σου μπορείς να προσφέρεις κιόλας σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη. Στην είσοδο του φεστιβάλ θα συγκεντρώνονται ανδρικά ρούχα για τις ανδρικές φυλακές Χαλκίδας. Επίσης, και γυναικεία και παιδικά ρούχα (έως 3 ετών), βιβλία και γραφική ύλη για τις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.

 

4. Όλα τα παραπάνω σε προσιτή τιμή

Η τιμή προπώλησης των εισιτηρίων και για τις 2 μέρες των live αλλά και πρόσκληση για το warm up party είναι 10 ευρώ!

Πάρε μία ιδέα από το 3rd Let it Beer summer Fest:

Το Ghetto θα βρίσκεται εκεί! 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top