εγκλήματα Εύβοια

3 εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Εύβοια και συγκλόνισαν ολόκληρη την Ελλάδα

Σκληρές ιστορίες που συνεχίζουν ακόμα να σοκάρουν την κοινή γνώμη. Ιστορίες οι οποίες στην συνέχεια έγιναν ταινίες. Μερικά από τα πιο στυγερά εγκλήματα που έγιναν στην Εύβοια.

Σκληρές ιστορίες που συνεχίζουν ακόμα να σοκάρουν την κοινή γνώμη. Ιστορίες οι οποίες στην συνέχεια έγιναν ταινίες. Τα εγκλήματα είχαν πάντα κάτι που τραβούσε τον κόσμο. Ο φόβος, η γοητεία του αίματος και οι αινιγματικοί δράστες τραβούσαν πάντα την προσοχή του κοινού που παρακολουθούσε επί εβδομάδες τις έρευνες της αστυνομίας και  τις δίκες των δραστών σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες.

Παρακάτω είναι μερικά από τα πιο στυγερά εγκλήματα που έγιναν στην Εύβοια.

Ο πατροκτόνος από την Εύβοια είναι μία τραγική ιστορία που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Η ιστορία του 15χρονου από ένα μικρό ορεινό χωριό της Εύβοιας, που σκότωσε τον πατέρα του, επειδή βίαζε την αδερφή του ήταν συνταρακτική. Η ιστορία έγινε μάλιστα επεισόδιο σε δύο τηλεοπτικές σειρές, την “10η Εντολή” και στην “Ανατομία ενός Εγκλήματος”.

Διαβάστε ολόκληρη την Ιστορία του Εγκλήματος στην Εύβοια ΕΔΩ

 

Λύγισαν τα μαχαίρια από την μανία που δολοφονούσε την εν διαστάσει σύζυγό του στο αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στη Χαλκίδα τη δεκαετία του 2000. Κατά την δολοφονία χρησιμοποίησε 3 μαχαίρια και στην συνέχεια ο δράστης έφυγε με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε ολόκληρη την Ιστορία του Εγκλήματος στην Εύβοια ΕΔΩ

 

“Τα βρήκαμε σφαγμένα σε χαράδρα σαν τραγόπουλα”. Ο βιασμός και η δολοφονία δύο παιδιών στην Εύβοια που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Στις 19 Ιουλίου 1927, δύο ανήλικα παιδιά βρέθηκαν δολοφονημένα σε μια χαράδρα στο χωριό Θεολόγος της Εύβοιας.

Διαβάστε ολόκληρη την Ιστορία του Εγκλήματος στην Εύβοια ΕΔΩ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top