2 βιβλιοπωλεία στη Χαλκίδα που αξίζει να επισκεφθείς (pics)

Βιβλιοπωλεία που παραμένουν μάχιμα χάρη στην υπομονή των ιδιοκτητών τους και την αγάπη φανατικών βιβλιόφιλων και άλλα που άνοιξαν κόντρα στην κρίση και επιχειρούν διοργανώνοντας και παράλληλες δράσεις. Βιβλιοπωλεία με εξειδίκευση και ιδιοκτήτες που αγαπούν το διάβασμα, μπορούν να πουν μια γνώμη για το προϊόν και ευθύνονται αποκλειστικά για τις επιλογές που γεμίζουν τα ράφια […]

Βιβλιοπωλεία που παραμένουν μάχιμα χάρη στην υπομονή των ιδιοκτητών τους και την αγάπη φανατικών βιβλιόφιλων και άλλα που άνοιξαν κόντρα στην κρίση και επιχειρούν διοργανώνοντας και παράλληλες δράσεις. Βιβλιοπωλεία με εξειδίκευση και ιδιοκτήτες που αγαπούν το διάβασμα, μπορούν να πουν μια γνώμη για το προϊόν και ευθύνονται αποκλειστικά για τις επιλογές που γεμίζουν τα ράφια τους, μετατρέποντας τους μικρούς καλαίσθητους χώρους τους σε στέκια.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε δύο βιβλιοπωλεία στη Χαλκίδα που πρέπει να επισκεφθείς.

Βιβλιοπωλείο Σβούρα

(Χαϊνά 54, Χαλκίδα)

Η  “Σβούρα” ξεκίνησε το ταξίδι της  τον Αύγουστο του 2012. Από τότε, με πολύ μεράκι, όρεξη και αγάπη, δε σταματά να εξελίσσεται και να μεγαλώνει. Στόχος και σκοπός των ανθρώπων του βιβλιοπωλείου είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και η συμβολή στην πολιτισμική και δημιουργική ανάπτυξη της περιοχής μας, ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά.

Για να τα πετύχουν αυτά, επιλέγουν με πολλή προσοχή ποιοτικά προϊόντα, μεγαλώνουν συνεχώς την ποικιλία των ειδών της “Σβούρας” και ανοίγουν νέους ορίζοντες με έξυπνες και πρωτότυπες προτάσεις. Όλα αυτά σε ένα ευχάριστο  και φιλικό περιβάλλον που μετατρέπει τις αγορές στο βιβλιοπωλείο μια ευχάριστη εμπειρία!

Φυσικά μέλημά τους είναι  η ποιότητα να συνδυάζεται με οικονομικές τιμές, προσιτές σε όλους!

Ακολουθήστε το βιβλιοπωλείο Σβούρα στα social:

Facebook: svourabooks

Instagram: svoura_books

 

Βιβλιοπωλείο Ίαμβος

(Ερμού 17, Χαλκίδα)

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό και σίγουρα ποιοτικό, τότε πρέπει να επισκεφτείτε τον Ίαμβο!Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο!

Εδώ και 11 χρόνια ψάχνουν και βρίσκουν για εσάς τα πιο ξεχωριστά σχολικά είδη! Στον Ίαμβο θα βρείτε τετράδια SKAG, με μοναδικά σχέδια αποκλειστικά για τους πελάτες του καταστήματος.

Το καλύτερο; Μπορείτε να τους στείλετε με email την σχολική σας λίστα στο info@iambos.com ή με μήνυμα σε Instagram και Facebook κι εκείνοι θα την ετοιμάσουν για εσάς. Όλα αυτά φυσικά τα βρίσκεται και online στο www.iambos.com!

Από τη Δευτέρα ανοιχτά κάθε μέρα όλη μέρα για όλο τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το βιβλιοπωλείο Ίαμβος στα social:

Facebook: iamboschalkida

Instagram: iambos_bookstore

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top