Χρύσα Χαϊνά
Photo: Χρύσα Χαϊνά

1η θέση σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό φωτογραφίας για τη Χρύσα Χαϊνά

Άλλη μία σπουδαία παγκόσμια διάκριση για τη Χαλκιδέα φωτογράφο, Χρύσα Χαϊνά. Ο Διεθνής Διαγωνισμός Φωτογραφίας “Cosmos Awards” βράβευσε τη Χρύσα Χαϊνά με το βραβείο 1ης θέσης στην κατηγορία Wedding Details. Τα Cosmos Awards εστιάζουν στους φωτογράφους και σκηνοθέτες όλου του κόσμου, ενώ διοργανώνουν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας και κινηματογράφου. Μερικοί από τους πιο διάσημους και σπουδαιότερους […]

Άλλη μία σπουδαία παγκόσμια διάκριση για τη Χαλκιδέα φωτογράφο, Χρύσα Χαϊνά.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Φωτογραφίας “Cosmos Awards” βράβευσε τη Χρύσα Χαϊνά με το βραβείο 1ης θέσης στην κατηγορία Wedding Details. Τα Cosmos Awards εστιάζουν στους φωτογράφους και σκηνοθέτες όλου του κόσμου, ενώ διοργανώνουν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας και κινηματογράφου. Μερικοί από τους πιο διάσημους και σπουδαιότερους κριτές από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στον διαγωνισμό, και είναι αυτοί που κρίνουν και βοηθούν τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την τέχνη τους μέσα από τις κριτικές τους.

Η βραβευμένη φωτογραφία από τα Cosmos Awards – 1st Place Wedding Details

“Οι λεπτομέρειες της ημέρας, οι οικογενειακές στιγμές, τα συναισθήματα των δικών σας, η αγάπη και το πάθος που αποτυπώνεται στα πρόσωπά σας, είναι οι στιγμές που αγαπώ να αποτυπώνω.

Σε κάθε μυστήριο εξιστορώ μέσα από το φωτογραφικό μου φακό τις μοναδικές στιγμές εκείνης της ημέρας.  Με την ολοκλήρωση του έργου μου παραδίδω σε εσάς την ιστορία της ημέρας, έχοντας καταγράψει με καλλιτεχνικό τρόπο τα συναισθήματα τις κάθε στιγμής, ώστε να διατηρηθούν αναλλοίωτα στο χρόνο.” Με αυτές τις λέξεις, παρουσιάζει η Χρύσα Χαϊνά την δουλειά της και την σπουδαιότητα των στιγμών που απαθανατίζει.

Η βραβευμένη πτυχιούχος φωτογράφος Χρύσα Χαϊνά, δραστηριοποιείται ως Φωτογράφος Γάμου σε όλη την Ελλάδα με την επιχείρηση Image-Studio.

Έχει καταφέρει το καλλιτεχνικό της ύφος να ξεχωρίσει στο χώρο της φωτογραφίας, μετρώντας αναρίθμητα βραβεία και διακρίσεις σε διαγωνισμούς φωτογραφίας παγκοσμίως, τα οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Επίσης εξειδικεύεται και στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογέννητων, κατατάσσοντας την ως μία από τις κορυφαίες φωτογράφους νεογέννητων και εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.
Σας παρουσιάζουμε κάποιες ξεχωριστές, μοναδικές και βραβευμένες φωτογραφίες της Χρύσας Χαϊνά:

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top