θρύλοι ποδοσφαίρου τοιχογραφίες Βόρεια Εύβοια

13 θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε τοιχογραφίες στην Βόρεια Εύβοια

Εντυπωσιακές τοιχογραφίες με μορφές μεγάλων ποδοσφαιριστών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κοσμούν το γήπεδο στην Λίμνη Εύβοιας. Ένας τοίχος 17 μέτρων στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Λίμνη Εύβοιας έγινε έργο τέχνης και σημείο αναφοράς! “Κουβαλάει” πάνω του τα μεγαλύτερα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μαραντόνα, Πελέ, Κρόιφ, Ζιντάν, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Μέσι, και ο δικός […]

Εντυπωσιακές τοιχογραφίες με μορφές μεγάλων ποδοσφαιριστών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κοσμούν το γήπεδο στην Λίμνη Εύβοιας.

Ένας τοίχος 17 μέτρων στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Λίμνη Εύβοιας έγινε έργο τέχνης και σημείο αναφοράς! “Κουβαλάει” πάνω του τα μεγαλύτερα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μαραντόνα, Πελέ, Κρόιφ, Ζιντάν, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Μέσι, και ο δικός μας Θοδωρής Ζαγοράκης είναι μερικά από τα τεράστια ονόματα που κοσμούν το γήπεδο στην Λίμνη της Βόρειας Εύβοιας.

Τις μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου στην ταλαιπωρημένη από τις μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου Βόρεια Εύβοια τις δημιούργησε ο Κωστής Βήχος με τα πινέλα του!

Για την υλοποίηση του έργου συνέβαλαν τα μέγιστα οι ενθουσιώδεις και πάντα πρόθυμοι νέοι της περιοχής, ο πρόεδρος της Κοινότητας, Γιάννης Τριανταφύλλου, και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Αννας.

 

*Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα El Sombrero

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top