13ο Αthens International Tattoo Convention 2019: Η απόλυτη συνάντηση των tattoo lovers

Στις 10, 11 και 12 Μαΐου όλοι οι λάτρεις του tattoo και της art αισθητικής θα βρεθούν για ακόμα μια χρονιά στο Athens Tattoo Convention, το αγαπημένο φεστιβάλ παγκόσμιων προδιαγραφών. Κάθε χρόνο, η προσέλευση στο Athens Tattoo Convention ξεπερνάει κάθε προυγούμενο. Περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες, λάτρεις του tattoo, επαγγελματίες του είδους και εκπρόσωποι όλων των τεχνών συγκεντρώνονται για να γνωρίσουν κορυφαίους tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και να ζήσουν μία μοναδική τριήμερη εμπειρία. Το Athens Tattoo Convention δεν είναι μόνο Tattoo. Είναι το μεγαλύτερο 3- day urban party της πόλης με art εκθέσεις, skate park, tattoos για καλό σκοπό, fun experiences, διαγωνισμούς, live acts και δεκάδες ακόμα activities. Είτε είσαι λάτρης της τέχνης της δερματοστιξίας, είτε απλά θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία ενός 3ήμερου φεστιβάλ, γεμάτο από δημιουργικότητα, live μουσική και διαγωνισμούς μεταξύ των καλύτερων tattoo artists του κόσμου, το σημείο συνάντησης είναι ένα! Όλοι οι fans της τέχνης της δερματοστιξίας δίνουν ραντεβού στη διεθνούς επιπέδου διοργάνωση που φιλοξενεί δεκάδες διάσημους και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του είδους. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, o θεσμός έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για επισκέπτες από το εξωτερικό που έρχονται αποκλειστικά για το Athens Tattoo Convention για να δουν από κοντά ή για να αποκτήσουν ένα tattoo από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους από όλο τον κόσμο– Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Πολυνησία. Αμέτρητα αστέρια, αμέτρητες ευχές: Το Athens Tattoo Convention για μια ακόμη χρονιά θα μοιράσει αμέτρητα αστέρια για να εκπληρώσει αμέτρητες ευχές. Στο booth του Make A Wish οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν tattoo για καλό σκοπό, επιλέγοντας το δικό τους «Αστέρι της Ευχής», στο μέγεθος και το σχέδιο που επιθυμούν, έναντι 20 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα tattoo «αστέρια της ευχής» θα διατεθούν στο Make A Wish βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα! Info Τιμές εισιτηρίων : Ημερήσιο: 10€, Τριήμερο: 20€ Γήπεδο Tae Kwon Do TAE KWON DO, Oλυμπιακός Πόλος Φαλήρου, Ολυμπιακά Ακίνητα Μωραϊτίνη 2, 17 561 Π. Φάληρο (Απέναντι από τα Village Cinemas Π. Φαλήρου)     Πηγή: www.lifo.gr

Στις 10, 11 και 12 Μαΐου όλοι οι λάτρεις του tattoo και της art αισθητικής θα βρεθούν για ακόμα μια χρονιά στο Athens Tattoo Convention, το αγαπημένο φεστιβάλ παγκόσμιων προδιαγραφών. Κάθε χρόνο, η προσέλευση στο Athens Tattoo Convention ξεπερνάει κάθε προυγούμενο. Περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες, λάτρεις του tattoo, επαγγελματίες του είδους και εκπρόσωποι όλων των τεχνών συγκεντρώνονται για να γνωρίσουν κορυφαίους tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και να ζήσουν μία μοναδική τριήμερη εμπειρία.

Το Athens Tattoo Convention δεν είναι μόνο Tattoo. Είναι το μεγαλύτερο 3- day urban party της πόλης με art εκθέσεις, skate park, tattoos για καλό σκοπό, fun experiences, διαγωνισμούς, live acts και δεκάδες ακόμα activities.

Είτε είσαι λάτρης της τέχνης της δερματοστιξίας, είτε απλά θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία ενός 3ήμερου φεστιβάλ, γεμάτο από δημιουργικότητα, live μουσική και διαγωνισμούς μεταξύ των καλύτερων tattoo artists του κόσμου, το σημείο συνάντησης είναι ένα! Όλοι οι fans της τέχνης της δερματοστιξίας δίνουν ραντεβού στη διεθνούς επιπέδου διοργάνωση που φιλοξενεί δεκάδες διάσημους και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του είδους. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, o θεσμός έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για επισκέπτες από το εξωτερικό που έρχονται αποκλειστικά για το Athens Tattoo Convention για να δουν από κοντά ή για να αποκτήσουν ένα tattoo από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους από όλο τον κόσμο– Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Πολυνησία.

Αμέτρητα αστέρια, αμέτρητες ευχές: Το Athens Tattoo Convention για μια ακόμη χρονιά θα μοιράσει αμέτρητα αστέρια για να εκπληρώσει αμέτρητες ευχές. Στο booth του Make A Wish οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν tattoo για καλό σκοπό, επιλέγοντας το δικό τους «Αστέρι της Ευχής», στο μέγεθος και το σχέδιο που επιθυμούν, έναντι 20 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα tattoo «αστέρια της ευχής» θα διατεθούν στο Make A Wish βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα!

Info Τιμές εισιτηρίων : Ημερήσιο: 10€, Τριήμερο: 20€

Γήπεδο Tae Kwon Do TAE KWON DO, Oλυμπιακός Πόλος Φαλήρου, Ολυμπιακά Ακίνητα Μωραϊτίνη 2, 17 561 Π. Φάληρο (Απέναντι από τα Village Cinemas Π. Φαλήρου)

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top