κολλημένος κίνηση Χαλκίδα

10 σκέψεις που κάνεις όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση στη Χαλκίδα

Το κλείσιμο της Οδού Νοεφύτου για 4 ημέρες λόγω εργασιών και σε συνδυασμό με έργα σε άλλος κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας (βλέπε Ληλαντίων) έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη και το συγκεκριμένο άρθρο φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ! Διότι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την αιωνιότητα που θα ζήσετε στους δρόμους του κέντρου της […]

Το κλείσιμο της Οδού Νοεφύτου για 4 ημέρες λόγω εργασιών και σε συνδυασμό με έργα σε άλλος κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας (βλέπε Ληλαντίων) έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη και το συγκεκριμένο άρθρο φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ! Διότι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την αιωνιότητα που θα ζήσετε στους δρόμους του κέντρου της Χαλκίδας.

Η κίνηση δεν παλεύεται στη Χαλκίδα. Ποτέ. Όπου και αν μένεις θα τη φας. Είναι σαν την πρωινή σφαλιάρα της Δευτέρας. Δεν τη γλιτώνεις. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό.  Αφορμή για χάπια και σφαλιάρες. Δεν παλεύεται! Πόσο μάλλον σε ώρες αιχμής, ή σε ημέρες που βρέχει. Κάνεις τον σταυρό σου και κουμπώνεις πρώτη…

Το κακό όταν έχει βουλιάξει στην κίνηση η Χαϊνά (εγώ σε αυτόν τον δρόμο μένω κολλημένος με τις ώρες) αρχίζει να φαίνεται από την Νεοφύτου. Το μυρίζεσαι από εκεί. Το ίδιο κακό και ο ίδιος πανικός σε πιάνει όταν βρίσκεσαι στα φανάρια στην Λιανή Άμμο, έχει ανάψει 3 φορές το πράσινο και εσύ είσαι ακόμη στο ίδιο σημείο!

Εκεί που είσαι κολλημένος εσύ και το αυτοκίνητό σου, το μυαλό κάνει σκέψεις. Πολλές σκέψεις…

10 τέτοιες σκέψεις σίγουρα  τις έχουμε κάνει όλοι κάποια στιγμή.

1. Δεν μπορώ να ακούω άλλο το ίδιο τραγούδι από το ραδιόφωνο. Το ίδιο τραγούδι κάθε 10 λεπτά. ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ!

2. Πρέπει να έχει γίνει ατύχημα. Για σκέψου να μην είναι και τίποτα σοβαρό και εμείς εδώ να τρώμε την κίνηση χωρίς λόγο… Είναι μια σκατόψυχη σκέψη αλλά εκείνη την στιγμή την κάνεις.

3. Τι βλακεία έκανα και ήρθα από εδώ. Έπρεπε να πάω από την άλλη. Δεν έχει σημασία που δεν υπάρχει άλλη!

4. Βγάλε φλας! ΕΝΑ φλάς! ΒΓΑΑΑΑΛΕ ΦΛΑΣ!

5. 20 λεπτά πρώτη – δευτέρα, πρώτη – δευτέρα , ανάβει και το λαμπάκι! Πρέπει να βάλεις και βενζίνη. Για να μπεις στο βενζινάδικο θα φας ένα δεκάλεπτο και άλλο ένα για να βγεις. 1.898 η τιμή της βενζίνης?? Έλεεεεος!

6. Κορνάρουν ενώ είμαστε 10 λεπτά σταματημένοι! Τι θέλουν να κάνουν επιτέλους; Να μας περάσουν από πάνω; Θα κατέβω κάτω να τους σαπίσω όλους (και λίγο αντρίλα).

7. Μα είναι δυνατόν να έχει τόσα αυτοκίνητα η Χαλκίδα; Που τα βρίσκουν όλοι τους τόσα λεφτά ρε φίλε; Και μετά παραπονιούνται κιόλας, δεν έχει να φάει ο Έλληνας…

8.  Και εκεί που έχεις ηρεμήσει λίγο, το έχεις πάρει απόφαση πια ότι θα χάσεις 30 λεπτά από την ζωή σου πάνω σε μια άσφαλτο, ακούς από τον διπλανό σου που σκάει δίπλα με ένα Lada χιλιοφτιαγμένο STAN “ Μεγάλωσα μέσα στην αλητεία δε θα αλλάξω δε μπορώ” και τα βάζεις κάτω: Υψηλή Γέφυρα να φουντάρω με το αμάξι όπως είμαι ή να στουκάρω στον πρώτο τοίχο που θα βρώ; (Δεν κορνάρω παιδιά, το κεφάλι μου χτυπάω στο τιμόνι).

9. Και εκεί που αρχίζει και ξελασκάρει λίγο η κίνηση σου έρχεται μια άλλη τρομακτική σκέψη… Πάρκινγκ! Που θα βρω να παρκάρω στη Χαλκίδα! Ελπίζω να έχω mb για να μπω να διαβάσω τα “3 μυστικά μέρη για να βρίσκω πάντα θέση στη Χαλκίδα” της Φαίης.

10. Αφού φτάνω στην υπόγα του Ghetto ξεκινάω να γράφω αυτό το κείμενο.. Και σαν σωστός αρχισυντάκτης ξεκινάω να φωνάζω στο υπόλοιπο team χωρίς λόγο, μήπως και ξεχάσουν να με ρωτήσουν γιατί άργησα πάλι…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top