10 φωτογραφίες του Μπέρνι Σάντερς στη Χαλκίδα!

Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος έκλεψε την παράσταση κατά την ορκωμοσία του προέδρου Τζο Μπάιντεν χάρη στην ασυνήθιστη αμφίεσή του και το σκυθρωπό ύφος του, επισκέφθηκε και την πόλη…

Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος έκλεψε την παράσταση κατά την ορκωμοσία του προέδρου Τζο Μπάιντεν χάρη στην ασυνήθιστη αμφίεσή του και το σκυθρωπό ύφος του, επισκέφθηκε και την πόλη της Χαλκίδας.

Έκανε τις βόλτες του στην ηλιόλουστη παραλία της Χαλκίδας, κάθισε στα παγκάκια της παραλίας και αγνάντεψε τον Ευβοϊκό κόλπο, ενθουσιάστηκε από τις δύο γέφυρες της Χαλκίδας και πριν αποχωρήσει από την πόλη μας είπε να επισκεφθεί και να παρακολουθήσει ένα δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι ένα πολιτικό πρόσωπο.

Και φυσικά, η ομάδα του GHETTO MAGAZINE κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες του αμερικανού γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς από το ταξίδι του στη Χαλκίδα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Μπέρνι Σάντερς περιμένει τους βοηθούς του στα Αγάλματα, στη Χαλκίδα

Μπέρνι Σάντερς περιμένοντας το λεωφορείο στην Αρεθούσης
Ο Μπέρνι Σάντερς απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας

Ο Μπέρνι Σάντερς παρακολουθεί το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων

 

Info

Η φωτογραφία του Σάντερς με τα χοντρά, πλεχτά γάντια και το χακί μπουφάν, που αψηφούσε κάθε ενδυματολογικό κώδικα έγινε viral στο διαδίκτυο. Στα μιμίδιά της, αγγίζει με τα γάντια του το χέρι του Θεού στην περίφημη τοιχογραφία του Μιχαήλ Αγγέλου στην Καπέλα Σιξτίνα, βοηθά την Ντέμι Μουρ να πλάσει ένα αγγείο με τον πηλό της στην ταινία «Αόρατος Εραστής» ή συμμετέχει στη Διάσκεψη της Γιάλτας, στο πλάι του Ουίνστον Τσόρτσιλ του Φράνκλιν Ρούζβελτ και του Ιωσήφ Στάλιν.

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος γιατί αυτή ακριβώς η εικόνα του μπορεί να βοηθήσει να συγκεντρωθούν εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Όχι μόνο διασκεδάζουμε αλλά αυτό που κάνουμε εδώ στο Βερμόντ είναι ότι θα πουλάμε σε όλη τη χώρα πουλόβερ και μπλουζάκια και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ελπίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια, θα πάνε σε προγράμματα όπως το Meals on Wheels (σ.σ. «Γεύματα σε τροχούς») που παρέχουν φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα», είπε.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top