10 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στην καραντίνα

Και αφού δεν θέλατε να κάτσετε λίγο φρόνιμα και να λιώσετε στον καναπέ σαν καλά παιδάκια, αναγκαστικά τον ήπιαμε υπεβλήθησαν αυστηρότερα μέτρα και τώρα επιτρέπεται να βγούμε μόνο για τις αναγκαίες μετακινήσεις και αφού στείλουμε μήνυμα στον Big Brother! Έτσι, οι ώρες που μένουμε σπίτι αυξήθηκαν…αρκετά….και η βαρεμάρα έφτασε ταβάνι! Εσύ όμως δεν πρέπει να παρασυρθείς από αυτό και να συγκρατήσεις τον εαυτό σου να διατηρήσει μια ελάχιστη αξιοπρέπεια! Εμείς εδώ στο Ghetto προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να μην υποκύψουμε στις παγίδες της καραντίνας και σου έχουμε 10 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!!! 1. Να μην γκομενίζεις ασύστολα (μετά την καραντίνα μπορείς να φας άνετα ξύλο) 2. Όχι άλλα tik tok βίντεο 3. Να μην ανεβάζεις παλιά στόρι με hashtag #τότε_που_βγαίναμε_για_ποτό 4. Να μην ποστάρεις συνέχεια ότι η CIA παρακολουθεί το προφίλ μας. Και της κυρά Μαρίας από τον τρίτο… 5. Όχι άλλα challenges στο instagram 6. Nα μην τρως κάθε δέκα λεπτά, ούτε κάθε μία ώρα, γενικά μην τρως συνέχεια! 7. Σταμάτα να ποστάρεις συνωμοσίες για τον covid 19 και άρθρα από το κουλούρι σαν επιστημονικά. 8. Σταματήστε να μας δείχνετε ότι κάνετε όλοι γυμναστική. Λογικά με τόση γυμναστική, οι γυμναστές θα ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία. 9. Να μην κάνεις μπάνιο γιατί σιγά ποιον θα δεις.. 10. Σταμάτα να σκρολάρεις όλη την ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η μόνη περίοδος που δεν πρόκειται να δεις τίποτα καινούριο να συμβαίνει!

Και αφού δεν θέλατε να κάτσετε λίγο φρόνιμα και να λιώσετε στον καναπέ σαν καλά παιδάκια, αναγκαστικά τον ήπιαμε υπεβλήθησαν αυστηρότερα μέτρα και τώρα επιτρέπεται να βγούμε μόνο για τις αναγκαίες μετακινήσεις και αφού στείλουμε μήνυμα στον Big Brother!

Έτσι, οι ώρες που μένουμε σπίτι αυξήθηκαν…αρκετά….και η βαρεμάρα έφτασε ταβάνι!

Εσύ όμως δεν πρέπει να παρασυρθείς από αυτό και να συγκρατήσεις τον εαυτό σου να διατηρήσει μια ελάχιστη αξιοπρέπεια!

Εμείς εδώ στο Ghetto προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να μην υποκύψουμε στις παγίδες της καραντίνας και σου έχουμε 10 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!!!

1. Να μην γκομενίζεις ασύστολα (μετά την καραντίνα μπορείς να φας άνετα ξύλο)

2. Όχι άλλα tik tok βίντεο

3. Να μην ανεβάζεις παλιά στόρι με hashtag #τότε_που_βγαίναμε_για_ποτό

4. Να μην ποστάρεις συνέχεια ότι η CIA παρακολουθεί το προφίλ μας. Και της κυρά Μαρίας από τον τρίτο…

5. Όχι άλλα challenges στο instagram

6. Nα μην τρως κάθε δέκα λεπτά, ούτε κάθε μία ώρα, γενικά μην τρως συνέχεια!

7. Σταμάτα να ποστάρεις συνωμοσίες για τον covid 19 και άρθρα από το κουλούρι σαν επιστημονικά.

8. Σταματήστε να μας δείχνετε ότι κάνετε όλοι γυμναστική. Λογικά με τόση γυμναστική, οι γυμναστές θα ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία.

9. Να μην κάνεις μπάνιο γιατί σιγά ποιον θα δεις..

10. Σταμάτα να σκρολάρεις όλη την ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η μόνη περίοδος που δεν πρόκειται να δεις τίποτα καινούριο να συμβαίνει!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top