10 ιστορικοί ελληνικοί δίσκοι επανεκδίδονται! (pics)

Για μία ακόμα φορά το Public γιορτάζει αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου την Record Store Day με την επανέκδοση δέκα λατρεμένων ελληνικών δίσκων, πληθώρα συλλεκτικών βινυλίων αποκλειστικά για τη μέρα αυτή. Εδώ στο Ghetto είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την Record Store Day και ήδη έχουμε ετοιμάσει την λίστα με αυτά που θα αγοράσουμε και […]

Για μία ακόμα φορά το Public γιορτάζει αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου την Record Store Day με την επανέκδοση δέκα λατρεμένων ελληνικών δίσκων, πληθώρα συλλεκτικών βινυλίων αποκλειστικά για τη μέρα αυτή.

Εδώ στο Ghetto είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την Record Store Day και ήδη έχουμε ετοιμάσει την λίστα με αυτά που θα αγοράσουμε και θα ακούμε όλο το Σαββατοκύριακο ασταμάτητα.. Για πάμε να πάρουμε μια γεύση…

Οι συλλέκτες δίσκων μπορούν να βρουν θρυλικές ελληνικές επανεκδόσεις που ήταν χρόνια εξαντλημένες, με ένα εύρος ρεπερτορίου που καλύπτει όλες τις εκφάνσεις της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, ερμηνευμένα από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπητούς καλλιτέχνες! Από τους αδελφούς Κατσιμίχα και τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκη και τη Λένα Πλάτωνος, οι ιστορικοί αυτοί δίσκοι θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων γι’αυτό αν λατρεύεις την ελληνική μουσική επιβάλλεται να κάνεις μια επίσκεψη στα Public άμεσα και να απολαύσεις αξέχαστες στιγμές ελληνικής δισκογραφίας!

Συγκεκριμένα, οι δίσκοι που το Public αποφάσισε να επανεκδώσει για να γιορτάσει και φέτος την Record Store Day είναι:

«Ζεστά ποτά» και «Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις», Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας «Πέρα απ΄ τις πόλεις της ασφάλτου», Ξύλινα Σπαθιά

«Κράτα το σόου μαϊμού», Τρύπες

«Ο σκληρός Απρίλης του 45’»,

«Οι δεκαπέντε εσπερινοί», «Πασχαλιές πάνω από τη νεκρή γη» και «Πορνογραφία», Μάνος Χατζιδάκις

«Γκάλοπ», Λένα Πλάτωνος

Επιπλέον, θα διαθέτει πολλούς ακόμα θρυλικούς δίσκους ξένης μουσικής αποκλειστικές κυκλοφορίες για την Record Store Day.

Παρακάτω, οι δικές μας επιλογές:

«Pin Ups», David Bowie

«Charlie Parker with String», Charlie Parker

«A Sauceful of Secrets», Pink Floyd

«Bohemian Rhapsody», Queen

«Roxy Music Debut Album», Roxy Music «

Πόσα όμως ξέρεις για την ημέρα- αφορμή της μεγάλης γιορτής; Η Record Store Day τιμά την τέχνη της μουσικής, τους ακροατές που ξέρουν να την εκτιμούν και φυσικά τους ίδιους τους καλλιτέχνες που την υπηρετούν. Ξεκίνησε το 2007 από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ σαν μια μικρή επέτειος για τους (λιγοστούς τότε) συλλέκτες βινυλίων και σήμερα έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια γιορτή, με τη συμμετοχή εκατοντάδων μουσικών, εταιρειών και δισκοπωλείων.

 

 

 

Με πληροφορίες από lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top