Όταν η Στενή ακούει Αράχωβα βάζει τα γέλια! (pics)

Την αγαπάμε, είναι must, έχουμε πάει όλοι. Δεν παίζει καλύτερη Κυριακάτικη απόδραση  τον Χειμώνα, από την Στενή. Αποτελεί λόγω να ξυπνήσουμε νωρίς την Κυριακή το πρωί, ακόμα κι αν έχουμε ξενυχτήσει το βράδυ! Είναι  η πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι και δεν πρόκειται να πει κανείς όχι! Η Στενή είναι ένα από τα γραφικότερα […]

Την αγαπάμε, είναι must, έχουμε πάει όλοι. Δεν παίζει καλύτερη Κυριακάτικη απόδραση  τον Χειμώνα, από την Στενή. Αποτελεί λόγω να ξυπνήσουμε νωρίς την Κυριακή το πρωί, ακόμα κι αν έχουμε ξενυχτήσει το βράδυ!

Είναι  η πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι και δεν πρόκειται να πει κανείς όχι!

Η Στενή είναι ένα από τα γραφικότερα χωριά της Εύβοιας, κτισμένο στις παρυφές του όρους Δίρφυς και απέχει μόλις 30χλμ από τη Χαλκίδα.

Κέντρο του χωριού είναι η πλακόστρωτη πλατεία, με γραφικά καφέ και ταβερνάκια, κάτω από μεγάλα πλατάνια και πλάι στις παραδοσιακές  βρύσες με το άφθονο κρυστάλλινο νερό!

Σίγουρα πριν κάτσεις  για καφέ θα πας μια βόλτα «στου γιατρού τη βρύση» και θα κατέβεις μέχρι το μικρό ρέμα να απολαύσεις  την φυσική ομορφιά του μέρους αυτού!

Επειδή όμως ο βασικός λόγος που πάμε στη Στενή είναι ένας και επειδή σίγουρα οι μυρωδιές σου σπάνε τη μύτη, όλοι καταλήγουμε σε κάποια ταβέρνα για τα καθιερωμένα παιδάκια! Ε ναι, είναι το βασικό και όποιος το αρνηθεί είναι ψεύτης! Όπως και το μπισκοτόγλυκο που ακολουθεί μετά!

Αράχωβα, σε πάμε μια κόντρα όποτε θες!

(Νταξ, λίγη υπερβολή δεν βλάπτει… για τον τίτλο μιλάμε).

 

Cover photography: Efstathios Porikis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top