Όσο ζω μαθαίνω, όσο μαθαίνω απογοητεύομαι!

Σε άλλα νέα της ημέρας πολεμόχαρη φυλή μου, μάθαμε από έναν συμπαθέστατο γεράκο, χρυσοφορεμένο και μαγκουροβαστάζοντα, ότι στο απέραντο σύμπαν εκεί έξω δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες! Όχι Κάπα δεν το λέει ο Άνθιμος, ένας επιστήμων του το είπε! Φέρτε μου τον επιστήμονα εδώ, να σκίσω το πτυχίο του, τα απομεινάρια να τα κάνω κολάζ σε […]

Σε άλλα νέα της ημέρας πολεμόχαρη φυλή μου, μάθαμε από έναν συμπαθέστατο γεράκο, χρυσοφορεμένο και μαγκουροβαστάζοντα, ότι στο απέραντο σύμπαν εκεί έξω δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες!

Όχι Κάπα δεν το λέει ο Άνθιμος, ένας επιστήμων του το είπε!

Φέρτε μου τον επιστήμονα εδώ, να σκίσω το πτυχίο του, τα απομεινάρια να τα κάνω κολάζ σε λαδόκολλα και να τυλίγω γύρο πίτα χοιρινό σε διπλόπιτα με λάδι!

Έλα κολλητέ, Μητροπολίτης είναι ο άνθρωπος, για να φτάσει σε τέτοιο αξίωμα πάει να πει πως το IQ του είναι ένας σεβαστός αριθμός! Δεν θα μπλέξω μέσα το αν εγώ προσωπικά είμαι άθεος ή όχι, ούτε θα μιλήσω για το πόσο μπορεί να θέλει η Ελληνορθόδοξη εκκλησία, και κάθε εκκλησία, πρόβατα τους ανθρώπους, αλλά ρε εν Χριστώ αδερφέ, λίγο μυαλό ρε γαμώτο μου γιατί θα χάσουμε και αυτό το λιγοστό που διαθέτουμε!

Άνθρωποι κάηκαν στην πυρά από άλλους ρασοφόρους  (?!) γιατί τόλμησαν να πουν πως η γη δεν είναι επίπεδη και πως υπάρχουν και άλλοι πλανήτες. Και ok αυτούς τους ξεχνάμε, όλοι αυτοί οι επιστήμονες που έχουν φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους για να σου μάθουν έστω το 1% για το πως λειτουργεί το σύμπαν γύρω μας, ούτε λόγος έτσι ;

Και ρε φιντάνι της αστρονομίας και της επιστημονικής κοινότητας, ο ήλιος, αυτό το μεγάλο άστρο τι είναι ; Η σελήνη που την βλέπουμε κάθε βράδυ μαζί με όλες αυτές τις μικρές λαμπίτσες; Πυγολαμπίδες είναι;

Είναι πάρα πολύ εύκολο να βγαίνεις και να λες ό,τι μπούρδα σου κατέβει στο κεφάλι μόνο και μόνο για να κερδίσεις εντυπώσεις ή για να δημιουργήσεις σούσουρο γύρω από ένα θέμα! Μόνο που ρασοφορεμένε μου παππούλη η θρησκεία δεν είναι για να παίζεις εσύ και οι όμοιοι σου και ειδικά στην Ελλαδίτσα μας, που αυτή η έρμη και δύσμοιρη χώρα δεν έχει τραβήξει και λίγα από τον κλήρο!

Άσε τα άστρα και τους πλανήτες και μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια, όπως δεν ήρθε ένας αστροφυσικός να σου αμφισβητήσει δημόσια την ύπαρξη του θεού, που μεταξύ μας είναι πολύ λογικό το 2018 να την αμφισβητήσεις, έτσι και εσύ άσε τις αερολογίες και τις μπούρδες για κουβεντούλα στους διαδρόμους της Ιεράς Συνόδου! Ξες εσύ εκεί που θα λέτε ότι δεν θα παρασιτείτε άλλο στο ελληνικό δημόσιο, πέτα και ένα ο πλανήτης Άρης δεν υπάρχει!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top