Όλα για κάποιο λόγο γίνονται – Καραντίνα με την Λία Μπαρόλα

Φίλοι, συνεργάτες, αναγνώστες του GHETTO μας μεταδίδουν το mood της δικής τους καραντίνας. Πώς περνάω την καραντίνα μου; Εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα δεν κατάλαβα πως πέρασε αλλά νόμιζα ότι δεν μου έφτανε και η μέρα …ακόμη και στο σπίτι! Νομίζω το είχα και λίγο ανάγκη …η αλήθεια είναι. Με την σκέψη βέβαια να μην […]

Φίλοι, συνεργάτες, αναγνώστες του GHETTO μας μεταδίδουν το mood της δικής τους καραντίνας.

Πώς περνάω την καραντίνα μου;

Εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα δεν κατάλαβα πως πέρασε αλλά νόμιζα ότι δεν μου έφτανε και η μέρα …ακόμη και στο σπίτι! Νομίζω το είχα και λίγο ανάγκη …η αλήθεια είναι. Με την σκέψη βέβαια να μην κρατήσει όλο αυτό πάρα πολύ διάστημα.

Ξεκίνησα με ένα καλό συμμάζεμα και οργάνωση στο σπίτι για να μου είναι πιο ευχάριστο.

Δεν σταμάτησα να δουλεύω. Και αυτό με κρατάει σε κανονικό προγραμμα!

Βλέπω 𝙉𝙚𝙩𝙛𝙡𝙞𝙭 και κάποιες άλλες σειρές που δεν προλάβαινα να δω (γιατί δεν είχα χρόνο).

Βάζω στόχους για το μέλλον και δεν σταματάω να ονειρεύομαι, θετικά πάντα και περνάω περισσότερη ώρα με τα παιδάκια μου και τον 𝙘𝙤𝙤𝙠𝙞𝙚 🐶. Όπου αυτό είναι και το πιο όμορφο απ’ όλα στην καραντίνα μου, ότι είμαστε περισσότερες ώρες η οικογένεια μαζί. Γιατί δυστυχώς η καθημερινότητα όλων μας κάνει και δεν ζούμε απλές αλλά τόσο σημαντικές στιγμές μεταξύ μας! Γι’ αυτό ας βλέπουμε μόνο τα θετικά που μπορεί να μας δώσει αυτός ο εγκλεισμός, να είμαστε πάνω απ’ όλα καλά εμείς και οι οικογένειες μας και όλα γίνονται για κάποιο λόγο (μην το ξεχνάτε).

-Είναι το δικό μου Μότο αυτό –

Και σίγουρα είναι για καλό.

Να μείνουμε σπίτι και να προσέχουμε !!!

𝙎𝙩𝙖𝙮 𝙨𝙖𝙛𝙚
𝙎𝙩𝙖𝙮 𝙨𝙩𝙧𝙤𝙣𝙜 ♥️

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top