Χρόνος: Ένας γνώριμος ξένος!

Το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival, υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.  σας επιφυλάσσει ένα μοναδικό “ταξίδι”, την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος! Ένα 45λεπτο ταξίδι στον κόσμο […]

Το Θέατρο Χαλκίδας ως διοργανωτής του 3ου bio-Mechanical Festival, υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.  σας επιφυλάσσει ένα μοναδικό “ταξίδι”, την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος!

Ένα 45λεπτο ταξίδι στον κόσμο των αστεριών, των γαλαξιών, μια πτήση στο σύμπαν, τις ιδιομορφίες και τους νόμους του, σε ένα “σκηνικό όπου ο χρόνος, ένας γνώριμος συνοδός μας” είναι “ταυτόχρονα ένας ξένος, ένας πολύ ιδιαίτερος συνοδός μας”

Θα κατανοήσουμε την αρχιτεκτονική του, την πορεία του και θα  ακολουθήσουμε την ελπιδοφόρα διαδρομή του.

Κι αν αυτά σας ακούγονται πολύπλοκα, η απλότητα, η αμεσότητα και η μεταδοτικότητα του λόγου του  Δόκτωρα Α. Αντωνίου, θα κάνει κι αυτή τη διάλεξη κατανοητή και απολαυστική, όπως όλες του τις προηγούμενες!

Το Θέατρο Χαλκίδας τιμά τον Ευβοιώτη επιστήμονα,  ερευνητή του Παν/μου Αθηνών, διδάσκοντα και επιστημονικό υπεύθυνο της Εστίας Γνώσης Χαλκίδας, καλώντας τον στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος και φέτος, στο 3ο bio-Mechanical Festival.

Ας τον τιμήσουμε, λοιπόν, όλοι μας διότι η ευκαιρία να αποκομίσουμε κι εμείς πολύτιμες γνώσεις, είναι εξαιρετική!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top