Χαλκίδα: Stand-Up Γκόμενοι στο Θέατρο Περι-Τεχνών

Ρούπος, ένα όνομα μία ιστορία. Μπούρας Μπαϊμάκος, δύο ονόματα δύο ιστορίες. Έτσι πάει. Λέγεται μαθηματική αναλογία. Nα μαθαίνουμε και τίποτα. Και τώρα κωμωδία: Μετά από καμία λαϊκή απαίτηση και εντελώς εκβιαστικά, οι δυο stand-up κωμικοί εξ Αθηνών, έρχονται στη Χαλκίδα και στον Θέατρο Περι-Τεχνών, με την double bill παράσταση «STAND-UP ΓΚΟΜΕΝΟΙ» (όχι, δεν είναι επιθεώρηση). […]

Ρούπος, ένα όνομα μία ιστορία.
Μπούρας Μπαϊμάκος, δύο ονόματα δύο ιστορίες.
Έτσι πάει. Λέγεται μαθηματική αναλογία. Nα μαθαίνουμε και τίποτα.

Και τώρα κωμωδία:
Μετά από καμία λαϊκή απαίτηση και εντελώς εκβιαστικά, οι δυο stand-up κωμικοί εξ Αθηνών, έρχονται στη Χαλκίδα και στον Θέατρο Περι-Τεχνών, με την double bill παράσταση «STAND-UP ΓΚΟΜΕΝΟΙ» (όχι, δεν είναι επιθεώρηση). Προσεγμένοι μα και ατημέλητοι, αυτάρεσκοι μα και ταπεινοί, καλοντυμένοι μα και κάζουαλ, γκόμενοι μα και όχι τόσο, ευσεβείς μα και αιρετικοί, αστείοι μα και πιο αστείοι, θα παρουσιάσουν τα περισσότερα από τα κείμενα τους (και όποιος αντέξει).

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου Stund στις 20:00
Είσοδος 10 ευρώ
Θέατρο Περι-Τεχνών
Μαυρογένους 2, Χαλκίδα

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top