Χαλκίδα: 3 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που είναι ο σίγουρος δρόμος προς την επιτυχία

Όλες οι σημαντικές αποφάσεις, όλα τα ορόσημα, οι νέες αρχές, συμβαίνουν τώρα, τον Σεπτέμβριο. Τώρα που χτυπάει το σχολικό κουδούνι, που αρχίζουν οι εγγραφές σε σχολές, ΙΕΚ, πανεπιστήμια και φυσικά στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Υπάρχουν δύο τρόποι να δεις αυτήν τη νέα αρχή. Ο ένας είναι ως μια αγχωτική διαδικασία και φυσικά ένας τρόπος που […]

Όλες οι σημαντικές αποφάσεις, όλα τα ορόσημα, οι νέες αρχές, συμβαίνουν τώρα, τον Σεπτέμβριο. Τώρα που χτυπάει το σχολικό κουδούνι, που αρχίζουν οι εγγραφές σε σχολές, ΙΕΚ, πανεπιστήμια και φυσικά στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Υπάρχουν δύο τρόποι να δεις αυτήν τη νέα αρχή. Ο ένας είναι ως μια αγχωτική διαδικασία και φυσικά ένας τρόπος που πρέπει να αποφύγεις. Ο δεύτερος τρόπος για να δεις την εκπαίδευση είναι ως μια δημιουργική αναζήτηση ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές που ταιριάζουν στη δική σου προσωπικότητα, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Υπερσύγχρονες αίθουσες, νέες τεχνολογίες, καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και κυρίως εξειδικευμένοι καθηγητές θα κάνουν αυτό το ταξίδι αξέχαστο. Η επιλογή σου για το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης  πρέπει να είναι μία σωστή και προσεκτική επιλογή.

Και το GHETTO σου παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό για τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Χαλκίδας και τον δρόμο προς την επιτυχία…

 

Φροντιστήριο ΔΕΣΜΗ

Το φροντιστήριο ΔΕΣΜΗ μετράει 32 ολόκληρα χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης και είναι το παλαιότερο φροντιστήριο της πόλης της Χαλκίδας (από το 1987).

Η επιτυχία του φροντιστηρίου στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων έφτασε το 100%.

Ένας εκπαιδευτικός χώρος ο οποίος εκτός από φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης είναι κι ένας χώρος στον οποίο διδάσκονται και Ξένες Γλώσσες.

Τα τόσα χρόνια εμπειρίας και το απόλυτο στα ποσοστά επιτυχίας αποπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά για την επίτευξη του στόχου!

Φροντιστήριο ΔΕΣΜΗ: Χαϊνά και Αποστολίδου, Νεάπολη, Χαλκίδα. Τηλ. 2221082467 και

Παπαναστασίου και Φαβιέρου, Πλατεία Αγοράς, Χαλκίδα. Τηλ. 2221087082

 

Φροντιστήριο ΚΥΒΟΣ

Ο “ΚΥΒΟΣ” είναι φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης που δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια από καταξιωμένους στο χώρο εκπαιδευτικούς. Από τότε με τις μεθόδους διδασκαλίας, τα ολιγομελή τμήματά και τον καινοτόμο τρόπο προσέγγισης της γνώσης έχει καταφέρει να κάνει πράξη τα όνειρα πολλών μαθητών! Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως κάθε χρονιά οι μαθητές του φροντιστηρίου καταφέρνουν την εισαγωγή τους σε κορυφαία πανεπιστημιακά τμήματα.

Στο φροντιστήριο “ΚΥΒΟΣ” διδάσκονται  μαθήματα Γυμνασίου καθώς και όλα τα μαθήματα των θεωρητικών, θετικών και οικονομικών επιστημών του Λυκείου σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα (4-6 ατόμων).

Επίσης στο φροντιστήριο “ΚΥΒΟΣ” προσφέρεται υποτροφία με μείωση 30% στα δίδακτρα όλου του έτους στους αριστούχους μαθητές των θεωρητικών επιστημών της Β’ Λυκείου!

Αν ψάχνετε για ένα φροντιστήριο που θα οδηγήσει τα παιδιά σας στην επιτυχία τότε σίγουρα ο “ΚΥΒΟΣ” είναι η επιλογή σας. Στο φροντιστήριο “ΚΥΒΟΣ” έρχεσαι μαθητής και …φεύγεις φοιτητής!

Φροντιστήριο ΚΥΒΟΣ: Λέλας Καραγιάννη 1, Χαλκίδα. Τηλ. 2221400180

 

Φροντιστήριο ΟΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η Οικοδιδασκαλία δημιούργησε τη δική της εκπαιδευτική πρόταση στην πόλη μας και διακρίνεται για τις επιτυχίες της και την ανάγκη να υιοθετήσει νέα εκπαιδευτική προσέγγιση προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα.

Η βασική μέθοδος διδασκαλίας μας είναι τα ολιγομελή τμήματα ( 2 – 3 ατόμων) διαμορφωμένα ανάλογα με το γνωστικό επίπεδο.

Ο χώρος έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζονται κλασικές και σύγχρονες διδακτικές μέθοδοι.

Το φροντιστήριο διαθέτει Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Τα τμήματα είναι 2-3 ατόμων με τιμή που προσεγγίζει τιμή ομαδικού φροντιστηρίου ( 4 – 5 ατόμων). Προσιτές τιμές σε ιδιαίτερα μαθήματα.

Φροντιστήριο Οικοδιδασκαλία: Γκορτζή Αθανασίου 51, Χαλκίδα. Τηλ. 2221116395 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top