Χαλκίδα: Όμορφες δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (pics)

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα, ο Δήμος Χαλκιδέων, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ, ο Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ, η ΑμΚΕ KINITRO, το Βιωματικό Εργαστήρι Εξοικείωσης με την Αναπηρία “Labyrinth of Senses”, το Όραμα Νέων με το πρόγραμμα “Μια Μπάλα για Όλους” και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, διοργάνωσαν […]

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα, ο Δήμος Χαλκιδέων, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ, ο Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ, η ΑμΚΕ KINITRO, το Βιωματικό Εργαστήρι Εξοικείωσης με την Αναπηρία “Labyrinth of Senses”, το Όραμα Νέων με το πρόγραμμα “Μια Μπάλα για Όλους” και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, διοργάνωσαν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την αναπηρία, σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Διαβάστε το μήνυμα της Δημοτικής αρχής για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία:

“Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί και αναδεικνύει το δικαίωμα στη ζωή κάθε ανθρώπου, ανεξάρτητα από τις κινητικές και πνευματικές του ιδιαιτερότητες. Είναι ευθύνη όλων μας η διασφάλιση ίσων ευκαιριών, ποιοτικών συνθηκών διαβίωσης και η ενθάρρυνση για ενεργό συμμετοχή και ένταξη στην καθημερινότητα των ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και χρόνιες παθήσεις. Αυτός είναι και ο στόχος μας ως νέα Δημοτική Αρχή. Η βελτίωση των υποδομών και των δράσεων καθώς και η δημιουργία νέων, μέσα από τη συνεχή προσπάθεια για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top