Χαλκίδα: Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε τον Αύγουστο (pics)

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2019», ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χακιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνει πληθώρα ποιοτικών Θεατρικών και Μουσικών παραστάσεων που έχει εντάξει στο πρόγραμμά του. Για το μήνα Αύγουστο μέχρι και τον Σεπτέμβριο,  το πρόγραμμα έχει ως εξής:   Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019 στις 9:00 μ.μ.: Θεατρική Παράσταση, «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια», […]

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2019», ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χακιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνει πληθώρα ποιοτικών Θεατρικών και Μουσικών παραστάσεων που έχει εντάξει στο πρόγραμμά του.

Για το μήνα Αύγουστο μέχρι και τον Σεπτέμβριο,  το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019 στις 9:00 μ.μ.: Θεατρική Παράσταση, «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια», στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Μετά από συνεχή sold out παραστάσεις στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα στην Αθήνα – αλλά και σε πολλές πόλεις της περιφέρειας – και το ευρωπαϊκό τους ταξίδι σε Λονδίνο, Μάντσεστερ και Άμστερνταμ – «Οι κάτω απ’ τα’ αστέρια» συνεχίζουν το ταξίδι τους και αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένα φεστιβάλ της χώρας.

Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 10€ Γενική είσοδος.

Προπώληση: πρώην θερινός Κινηματογράφος Rex. 09:00-14:00 & 19:00-23:00

 

Περιγραφή παράστασης:

«Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» Tου Τηλέμαχου Τσαρδάκα

Με τον Κωνσταντίνο ΜΠΙΜΠΗ και την Λίλα ΜΠΑΚΛΕΣΗ

«Παραθερίζουμε στην ίδια παραλία. Αφήνουμε τα πράγματα μας στα βότσαλα και βουτάμε στη θάλασσα. Είμαστε πολλά παιδιά, μεγάλη παρέα, αλλά για μένα υπάρχεις μόνο εσύ. Είμαστε δεκατεσσάρων χρονών. Μπορεί και δεκαπέντε. Καθόμαστε ακριβώς στο σημείο που σκάει το κύμα και μαζεύουμε κοχύλια. Είναι μια ωραία αφορμή για να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο»

Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, μεγαλώνουν, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα».

Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.

Η ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, τρυφερότητα και απόρριψη, σύγκρουση και νοσταλγία. Είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Είναι η συνάντηση που χρωστούσε ο Νικολής στην Μένια και η Μένια στον Νικολή!

Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

 

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019 στις 9:00 μ.μ.: Παιδική Θεατρική Παράσταση, «Η Ωραία Κοιμωμένη», στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Το θρυλικό παραμύθι του Σαρλ Περώ μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή σε διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου και ντύνεται με τις μαγευτικές μελωδίες των σπουδαίων κλασσικών δημιουργών ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ , ΣΤΡΑΟΥΣ, WEBER.

Τιμές εισιτηρίων: 8€ Γενική είσοδος

Σχετικά με την παράσταση:

Μετά τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας Αυγής οι νεράιδες της χαράς καταφθάνουν στο κάστρο της Νάρντια ,προσφέρουν στο κορίτσι τις μαγικές ευχές τους και τη προικίζουν με όλες τις χάρες και τις αρετές ευγένεια , εργατικότητα , ομορφιά , γενναιότητα και καλοσύνη.

Η μαύρη νεράιδα όμως που μισεί το βασιλιά φτάνει απρόσκλητη και δίνει στο μικρό κορίτσι τη δική της τρομερή ευχή. Όταν η πριγκίπισσα γίνει δεκαεπτά ετών θα τρυπηθεί με ένα αδράχτι και θα κοιμηθεί για 100 χρόνια.

Η ευχή θα πραγματοποιηθεί χωρίς τίποτα και κανένας να μπορεί να την εμποδίσει, όμως λίγο πριν τα 17α γενέθλια της Αυγής εμφανίζεται ο Γενναίος των Δασών και η απίστευτη περιπέτεια αρχίζει..

Ιστορία: ΣΑΡΛ ΠΕΡΩ

Θεατρική Μεταφορά – Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Μουσική επένδυση: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Σκηνικά – Κοστούμια : ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ

Κινησιολογία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Φωτισμοί & 3D ANIMATION: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ

Στίχοι τραγουδιών : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Μουσική σύνθεση τραγουδιών : ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ

Ειδικές κατασκευές : ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ

Δ/νση παραγωγής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εκτέλεση Παραγωγής: ΤEXNIS GENESIS

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

ΜΕΝΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ,ΚΩΣΤΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ , ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

 

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 στις 9:00 μ.μ.: Συναυλία με τον ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Προπώληση εισιτηρίων: Plan-B, Nana Home, Παπαγάλος και Γαλατικό Χωριό

 

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 στις 9:30 μ.μ..: Θεατρική Παράσταση, «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας», στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 20€ Γενική είσοδος, 15€ Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ άνω 65 ετών, Παιδικό 6 έως 12 ετών.

Προπώληση (πρώην θερινός Κινηματογράφος Rex. 09:00-14:00 & 19:00-23:00)

Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά. Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει!! Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά» μας. Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η χαρά των ανθρώπων της σκηνής.

Σχετικά με την παράσταση:

Οι συντελεστές:

Κείμενο: Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος

Μουσική & Τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Χορογραφίες: Σοφία Καλπενίδου

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός σκηνοθέτη: Ντένια Στασινοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής Ντόρα Βαλσαμάκη

Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

Τους ρόλους ερμηνεύουν:

Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου.

 

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 στις 9:00 μ.μ.: Παιδική Θεατρική Παράσταση, «Ο Λαγός και η Χελώνα» από το Μικρό θέατρο Λάρισας, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα 10 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, παρουσιάζει για 9η χρονιά στην πόλη μας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων μας.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ Γενική είσοδος

Προπώληση: πρώην θερινός Κινηματογράφος Rex. 09:00-14:00 & 19:00-23:00

Περίληψη του έργου…

Ο Λαγός και η Χελώνα

“ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ”

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Ο Λαγός και η Χελώνα, Η Αλεπού και το Κοράκι, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Η Αλεπού και τα Σταφύλια, Η Αλεπού και ο Τράγος ,ο Ψεύτης Βοσκός & ο Ήλιος και Βοριάς, μετρούν αιώνες ιστορίας και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν την επιτομή της ηθικοδιδαχής. Μέσα από τον συμβολικό και αλληγορικό τους χαρακτήρα, οι μύθοι του Αισώπου έχουν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Με τη μοναδική ικανότητα του Αισώπου να δίνει στα ζώα των μύθων του ανθρώπινη ιδιότητα, ψυχή και λαλιά, αλλά και το επιμύθιο που ήταν πάντοτε απλοϊκό κι εύληπτο για τα παιδιά. Έτσι και στην παράστασή μας οι εξανθρωπισμένοι ήρωες διδάσκουν αλλά πρώτα μαθαίνουν και οι ίδιοι από τα παθήματά τους.

 

Πέμπτη, 22 Αυγούστου2019 στις 9:00 μ.μ..: Θεατρική Παράσταση, «Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Η μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, τώρα περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), τον Γιώργο Αρμένη (Δημητρός), τον Μιχάλη Μητρούση, την Ευαγγελία Μουμούρη και την Σοφία Παπάζογλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας.

Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 20€ Γενική είσοδος, 15€ Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ άνω 65 ετών, Παιδικό 6 έως 12 ετών.

Προπώληση (πρώην θερινός Κινηματογράφος Rex. 09:00-14:00 & 19:00-23:00)

Σχετικά με την παράσταση:

Η «Λωξάντρα», βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη είναι μια γοητευτική παράσταση-ταξίδι στο χρόνο, μέσα από τα μάτια και τις συνταγές μιας χαρισματικής γυναίκας.

Η θρυλική κοκόνα από την Πόλη

Τέλη 19ου αιώνα-αρχές 20ου. Μια μεσοαστική ελληνική οικογένεια της Κωνσταντινούπολης ζει τις μικρές και τις μεγάλες στιγμές της καθημερινότητάς, με φόντο τα ιστορικά γεγονότα της εποχής. Στον πυρήνα της, η κοκόνα Λωξάντρα. Μια λαϊκή γυναίκα που έχει αγάπη για τη ζωή και τους γύρω της. Πανέξυπνη, στοργική, αλλά και χαρισματική μαγείρισσα. Σημειώστε ένα από τα μυστικά της: «Τη σαρδέλα καλά να τη λαδώσεις πρέπει και μετά πάνω σε κληματόφυλλα να την ψήσεις-όλα εγώ θα σε τα λέω;». Στην παράσταση θ’ αποκαλύψει περισσότερα!

Η Λωξάντρα δεν είναι γέννημα συγγραφικής φαντασίας, αλλά πρόσωπο υπαρκτό. Συγκεκριμένα, η γιαγιά της Μαρίας Ιορδανίδου. Η τελευταία το 1962 και σε ηλικία 65 χρονών μετέφερε στο ομώνυμο μυθιστόρημα την ιστορία αυτής της δυναμικής γυναίκας, περιγράφοντας παράλληλα με χιούμορ και ζηλευτή ζωντάνια τα έθιμα και τη ζωή των Ελλήνων της Πόλης.

Ελάτε, λοιπόν, να θυμηθούμε οι παλαιότεροι και να μάθουμε οι νεότεροι τα παλιά, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε. Και πού ξέρετε, ίσως η Λωξάντρα σας φιλέψει και λίγο από τον ξακουστό χαλβά της.

 

Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Αυγούστου2019 στις 9:30 μ.μ..: ROCK FESTIVAL, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

 

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 στις 9:15 μ.μ..: Θεατρική Παράσταση, «Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Η παράσταση «Άρης», το θεατρικό έργο της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, με τον Τάσο Σωτηράκη, στον ομώνυμο ρόλο, που παρουσιάστηκε στον Τεχνοχώρο Cartel για δύο θεατρικές σεζόν, με μεγάλη επιτυχία, που ταξίδεψε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο, η παράσταση που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από θεατές και κριτικούς, «ετοιμάζεται» για έναν μεγάλο κύκλο νέων παραστάσεων σε φεστιβάλ εντός και εκτός Αττικής.

Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 12€ Γενική είσοδος,

Σχετικά με την παράσταση:

Η παράσταση που συγκίνησε θεατρόφιλους και μη , ο σπαραχτικός μονόλογος του Άρη Βελουχιώτη από το θέατρο της Καισαριανής και της Λαμίας με ενδιάμεσους σταθμούς αθηναϊκά φεστιβάλ και στην Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Κρήτη με τελικό προορισμό τη Νίκαια.

Το έργο «Άρης» βασίζεται στη ζωή και τους αγώνες του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, του Άρη Βελουχιώτη, που ταυτίστηκε με τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα ενάντια στη γερμανοϊταλική κατοχή. Με τη ζωή και τη δράση του, με τις ηρωικές πράξεις του, έγραψε πλούσιες σελίδες στην ιστορία του λαϊκού κινήματος. Η περιοδεία ξεκινάει στις 15 Ιουνίου επέτειο θανάτου του Άρη, από την Καισαριανή, σημείο αναφοράς καθώς ο Βελουχιώτης μίλησε στην Σύσκεψη της Καισαριανής για την αναγκαιότητα του ένοπλου αγώνα κατά των κατακτητών.

Το θεατρικό ταξίδι ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου, στη Νίκαια στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς, εκεί όπου στις 17 Αυγούστου 1944 εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους, 75 άνθρωποι. Η παράσταση απέσπασε στα Κορφιάτικα βραβεία, το βραβείο Καλύτερος θεατρικός συγγραφέας «Αλέκος Σακελλάριος» (η Σοφία Αδαμίδου) και καλύτερου μονολόγου «Χρύσα Σπηλιώτη» (ο Τάσος Σωτηράκης).

 

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 στις 9:00 μ.μ. : Θεατρική Παράσταση, «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του William Shakespeare, στο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή «Πάρκο Λαού».

Ένα από τα πιο ερωτικά και ποιητικά έργα του William Shakespeare – το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» – σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας σε μια παράσταση που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το εξαιρετικά δημοφιλές έργο θα παρουσιαστεί σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και με πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα. Στους κεντρικούς ρόλους ο Αιμίλιος Χειλάκης που αναλαμβάνει τον διπλό ρόλο του Θησέα και του βασιλιά των ξωτικών Όμπερον και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που θα ερμηνεύσει τον Πάτο, έναν από τους πιο αξιαγάπητους και κωμικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου δραματολογίου. Τον ρόλο της βασίλισσας των ξωτικών Τιτάνιας θα ερμηνεύσει η Αθηνά Μαξίμου και τον εμβληματικό Πουκ ο Μιχάλης Σαράντης.

Τιμές εισιτηρίων (ημέρα παράστασης): 20€ Γενική είσοδος, 15€ Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ άνω 65 ετών, Παιδικό 6 έως 12 ετών.

Προπώληση (πρώην θερινός Κινηματογράφος Rex. 09:00-14:00 & 19:00-23:00)

Σχετικά με την παράσταση:

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ακόμα ο Αλέξανδρος Βάρθης, η Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μαυρόπουλος και η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη στους ρόλους των νεαρών εραστών και οι Κρις Ραντάνοφ, Παναγιώτης Κλίνης, Τίτος Λίτινας, Μιχάλης Πανάδης και Κωνσταντίνος Μουταφτσής στους ρόλους των μαστόρων.

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» είναι μια γιορτινή κωμωδία, ένα ερωτικό γαϊτανάκι που σοβαρολογεί χωρίς ποτέ να σοβαρεύεται. Είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που όμως έχει σκοτεινό και βίαιο υπόβαθρο. Στο έργο αυτό που υμνεί την φύση και τον έρωτα, το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα, ητόρων. φαντασίωση με τον εφιάλτη, η αγνή αγάπη με την ερωτική μανία. Ο μηχανισμός που πυροδοτεί τα πάντα είναι ο έρωτας. Ο έρωτας ανατρέπει την κοινή λογική, μεταμορφώνει, προκαλεί το χάος, πολιορκεί ανθρώπους και θεούς καθώς οι κρυφές επιθυμίες και τα ερωτικά απωθημένα κατευθύνουν τη μοίρα των προσώπων.

Λίγο πριν το γάμο του βασιλιά της Αθήνας Θησέα με την βασίλισσα των Αμαζόνων Ιππολύτη, τέσσερις νέοι καταφεύγουν στο δάσος της Αθήνας για να διεκδικήσουν το ερωτικό αντικείμενο του πόθου τους. Είναι η νύχτα του μεσοκαλόκαιρου – μια νύχτα που όλα μπορούν να συμβούν- οι πιο μύχιες σκέψεις και φαντασιώσεις τους σύντομα θα πραγματοποιηθούν. Στο μυθικό δάσος της Αθήνας έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των ξωτικών: με τον βασιλιά Όμπερον που φιλονικεί με την Τιτάνια και τον Πουκ και ξεκινάει ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων και μαγικών παρεμβάσεων. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν στο δάσος καταφθάνει μια ομάδα ερασιτεχνών θεατρίνων. Άνθρωποι και ξωτικά, πραγματικότητα και φαντασία γίνονται ένα κάτω από τον μανδύα του παραμυθιού και του ονείρου. Μέσα στο δάσος – ένα χώρο μαγεμένο, επικίνδυνο – οι φόβοι διογκώνονται, τα πάθη εκφράζονται ανεξέλεγκτα και άνθρωποι και θεοί γίνονται έρμαια του ερωτικού τους πάθους.

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top